Sportfogadás tippek: Németország - Anglia

2017-03-22
Ezeket a barátságos, felkészülési meccseket illik óvatosan kezelni. Ha lenne tét, egy német-angol összecsapás igazi csemege lenne, így viszont csak annak tűnik.

Németország - Anglia

Online sportfogadás tipp: döntetlen

Bet365 odds: 3.90

Tippmix odds: 3.75

Kezdés: szerda: 20:45

 

Olyan ez, mint egy finomnak tűnő étel. Ránézel, összefut a nyál a szádban, alig várod, hogy megkóstold. Aztán bumm, az íze már közel sem olyan, amire a látvány alapján gondoltunk. Sótlan az egész, és akkor még egyéb fűszerekről nem is beszéltünk. Ebben az időpontban barátságos meccset rendezni badarság. Őszintén szólva, felkészülési meccsnek is gyengék ezek az összecsapások.

Minden bajnokság a hajrájához közeledik, a labdarúgóknak úgy hiányzik egy ilyen találkozó, mint púp a hátra. Senki sem tudja igazán komolyan venni. Az angolok majd a litvánok ellen játszanak tétmeccset, a németek utaznak az azeriekhez. A tétmeccseket akarják lehozni győzelemmel, ezt a mai összeröffenést le kell tudni, és ennyi. Aki itt kőkemény csatát vár, netán sok-gólos gálát, az csalódni fog!

A németek legutóbb az olaszok ellen játszottak felkészülési meccset, 0-0 lett a vége Olaszország ellen. Az angolok a spanyolokkal játszottak 2-2-t, minő meglepetés, döntetlen lett a vége. Bár tény, az a 2-2 egy egész jó színvonalú találkozó volt, ellenben az olasz-német 0-0-al...

Ezeken a semmire sem jó mérkőzéseken jó kis megkevert csapatok lépnek pályára, sok lesz a csere is. Ugyanakkor kikapni senki sem akar. A németeknek égés lenne hazai pályán kikapni, ráadásul a rivális Anglia ellen főleg ciki kikapni otthon. Az angolok meg úgy lesznek vele, hogy a világbajnok otthonában simán jó az iksz.

Ezek a srácok mindkét oldalon a bajnoki hajrára készülnek, ilyen olyan kupában, EL-ben, BL-ben érdekeltek. A legfontosabb, hogy senki ne sérüljön le! Magukra, tán még egymásra is vigyázni fognak, függetlenül attól, hogy alapvetően egy német-angol nem lehet puha. Dehogynem...

Ilyenkor a várható kezdőcsapatokat lehetetlen eltalálni, azért a német kicker tett egy próbát:

Németorrszág: ter Stegen - Kimmich, Rüdiger, Süle, J. Hector - Can, Weigl - L. Sané, T. Müller, Podolski - Ti. Werner

Anglia:
Hart - Walker, Cahill, Stones, Bertrand - Oxlade-Chamberlain, Dier - Lallana, Alli, Sterling - Vard

 
Címkék: sportfogadás, tipp,