Sportfogadás tippek: Németország - Algéria

2014-06-30
A hónap utolsó napja, nem akarunk nagyot vállalni! Laza 1.30-as odds, de a németek sikere nem is ér többet Algéria ellen.

Németország - Algéria

Tipp: Németország

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

Nincs vita! Németország ma lazán átlép Algérián, és erre fogadni merünk. Ezt nem húzzák hosszabbításig a németek, sőt van egy olyan sanda gyanúnk, hogy a lényegi dolgok félidőre eldőlnek.

Félreértés ne essék, szimpatikus csapat az algír. Ma viszont a világ egyik legjobb válogatottja ellen játszanak, és hiába van ott Slimani, Feghouli vagy Brahimi, akik képesek veszélyt teremteni az ellenfél kapuja előtt, a Nationalelf ellen ez kevés lesz. Itt ugyanis a Sivatagi Rókák csapatának védelme lesz tesztelve, de úgy, ahogy még ezen a tornán nem. Belgium gyengusz volt az Algéria elleni meccsen, Dél-Korea szintén átaludt egy egész félidőt, Oroszország pedig egy paródia, nem lehetett komolyan venni ezt az orosz együttest, bár ez várható volt egy olyan csapatnál, melynek Capello az edzője.

Az algírok védelme még nem találkozott olyan támadópotenciállal rendelkező együttessel, mint ma fog. Götze, Özil, Müller, Kroos és a többiek magabiztosan, koncentráltan játszanak majd a kezdő sípszótól egészen addig, amíg el nem dől a meccs.

Löw 4-2-3-1-es felállásban küldi pályára csapatát, Algéria rajzon szintén így áll fel, valójában másképp fest majd a hadrend.

Várható kezdők:

Németország: Neuer-Boateng-Hummels-Mertesacker-Höwedes-Lahm-Khedira-Kroos-Götze-Özil-Müller

Algéria: M'Bohli-Mandi-Halliche-Bougherra-Mesbah-Medjani-Bentaleb-Djabou-Feghouli-Brahimi-Slimani

Németország kezdője szinte állandónak tekinthető itt a vb-n, ez Löw alapcsapata. Algéria esetében Halilhodzic mester erősen keresi még mindig a legjobb csapatát. Ha a védelmet tekintjük, csak Halliche az, aki minden meccsen kezdő volt. Algéria kontrákra bazírozik ma este, Feghouli és Brahimi gyorsságában, kreativitásában bízhat az afrikai együttes. Hummels mellett Slimani nem tud majd érvényesülni, és vélhetően Brahimira és Feghoulira is jut majd ember bőven, Németország nagyon szervezett csapat, és úgy tud emberfölényt kialakítani elöl, hogy annak a védekezés nem látja kárát.

Ebben a német együttesben van 3-4 gól Algéria ellen, aztán hogy az afrikai együttes betalál, avagy sem, az nagyjából részletkérdés a tippet illetően.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,