Sportfogadás tippek: Németország - Algéria

2014-06-27
A mai napon szünnap van a világbajnokságon, így mi is pihenhetünk egy picit. A nagy pihenés közben pedig előre lehet tekinteni, szombaton ugyanis már kezdődnek a nyolcaddöntők.

Németország - Algéria

Tipp: Németország

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: június 30. 22.00

A meccs nem ma lesz, és nem is holnap. Júnuis 30 viszont nincs olyan messze, és az 100%, hogy a németek oddsa csökkenésnek indul. Nézegettük a Németország -1 AH opciót is, de mindössze egy tized a két odds között a különbség, szóval nem éri meg szórakozni az ázsiai hendivel.

Németország a G csoportból lazán jutott tovább, igazából a portugálok elleni nyitómeccs első félidejében volt éles a csapat, a másik két meccsén nem igazán csípkedte magát a Nationalelf. Ghána ellen megingott a csapat, USA ellen viszont végig kontroll alatt tartotta a találkozót, és nyert 1-0-ra, amit végül Dempseyék sem bántak.

A Nationalelf még nem mutatta meg igazi arcát, még a Portugália elleni találkozón is látszott rajta, hogy lőhetett volna még gólokat, de nem akarta kijátszani minden kártyáját. Ez a német válogatott rendkívül erős, az nem is kérdés, hogy Algéria ellen a legjobb nyolcba kerül.

Algéria szimpatikus együttes, először jutott tovább a válogatott VB-n az egyenes kieséses szakaszba. Viszont kiszámítható együttes, Feghoulit és Brahimit kell féken tartani, és akkor támadásban nincs esélye a csapatnak. A két La Ligás srác az, aki itt gondot tud okozni a németek védekezésében. Ők azok, akik képesek egy-egyben bárkit megverni, viszont a német-válogatott picikét szervezettebb, mint a H csoportban volt Belgium, Dél-Korea, vagy Oroszország.

Müllerék ráadásul ezen a meccsen nem egyszer fogják mattolni az algírok védelmét. Igazából abban a H csoportban sem a belgák, sem a koreaiak, sem az oroszok nem tesztelték igazán az algír védelmet. Most azért egy vb-győzelemre esélyes csapat lesz az ellenfél, szóval kész csoda lenne, ha itt az algírok 'labdába rúgnának'.

Tippünk 3-0. Rúgnak gyorsan kettőt Götzéék, aztán még jön majd 'magától' egy-két további dugó. Szimpatikus csapat Algéria, de a német együttes az egy másik kávéház!

Címkék: sportfogadás, tipp,