Sportfogadás tippek: Nautico - Santos

2012-08-05
Nagyüzem van Londonban, mai tippünk mégsem innen érkezik, hanem Brazíliából. A Santos (közép-európai idő szerint) ma este lép pályára a Nautico otthonában lép pályára, céljuk pedig az, mint eddig mindig. A góllövés.

 

Nautico - Santos

Tipp: Santos gólt lő

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 23:30

 

Tizenhárom mérkőzést játszott a Santos eddig a Campeonato Brasileiroban, de nem állnak túl fényesen. Ennek a legfőbb oka, hogy a legütősebb Santos idén még nem állt össze a bajnokságban. Az elején a Libertadores Kupa miatt tartalékoltak, most pedig az olimpia szólt közbe, hisz Neymarék épp tegnap nyomták le Hondurast 3-2-re, és még versenyben vannak az aranyért.

Ez persze nem menti fel a többieket a rossz szereplés alól. Az a szégyen esett meg velük ugyanis, hogy idegenben még nem találtak be, pedig már hétszer lett volna lehetőségük erre.

A mi tippünk az, hogy a Nautico ellen megtörik a jég!

Erre most tényleg nagyon jó esély van, hisz a Nautico egyrészt az a csapat, amely a legtöbb gólt kapta a bajnokságban (holtversenyben a Goiassal) szám szerint 27-et. A másik ok, amiért a Santos góljára tippelünk, az nem más, mint a Nautico rossz formája. Utolsó három mérkőzésüket tíz gólt kaptak, ami nem azt jelzi nekünk, hogy nagyon egyben lenne a védelmük.

A Santos támadóinak pedig most kellene bizonyítani, most kellene mutatni valamit, mert ha Neymarék visszatérnek, akkor pici pihenő után visszaveszik a helyüket a kezdőben.

Nem létezik, hogy sorozatban nyolcadik idegenbeli meccsükön se találjanak be. Tény, hogy Pelé egykori klubja ezekben a hetekben nem szerepel túl jól, de ma a Nautico ellen jó esélyük van a győzelemre is. Arra viszont fogadni mernénk, hogy gólt rúgnak ma este!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,