Sportfogadás tippek: Napoli - Torino

2012-11-04
A Napoli az a csapat, amely együttest hazai pályán szinte lehetetlen elverni. Fura mód még emeltek is a szorzójukon, így ezt a ziccert be kell húzni mindenképp!

Napoli - Torino

Tipp: Napoli

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:00

Kilenc tétmérkőzés óta veretlen hazai pályán a Nápoly! Emellett a felkészülési meccseiket sem lazsálták el, szóval az égszínkékek hazai közönség előtt nem szoktak viccelni!

A Torino vendégként ezidáig öt mérkőzést játszott az új idényben, ebből négyet döntetlenre hozott. A céljaik elég egyértelműek ma is, ők egy pontért utaznak.

Tegnap este a Juve nem tudta behúzni 50. veretlen meccsét sorozatban, így már nem csak a zebrák, hanem az Inter is meglépett előlük!

Ettől a mérkőzéstől a Torino igazából semmit sem akar, csak egy pontot. Más kérdés, hogy Hamsik és társai ezt nem fogják engedni! Mazzarri együttese győzelemre fog játszani, és nem fognak kegyelmezni a Torinoiaknak.

A rájuk kínált szorzónak jótt tett, hogy a Napoli utolsó két meccséből kétszer is kikapott, de nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy hazai pályán teljesen más játékot játszanak, mint idegenben. Harcosak, agresszívek, mindemellett technikásak, szemre is szép, céltudatos futballt játszanak. Ha a Torino beáll védekezni, és bízik abban, hogy kihúzzák döntetlennel, nagyon rá fognak fázni!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,