Sportfogadás tippek: Napoli - Manchester City

2017-11-01
Ha a Napoli és a Manchester City találkozik, ott általában a vesztes csapat is szerez gólt. Ebben bízunk most is!

Napoli - Manchester City

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.46

Kezdés: szerda, 20:45

 

Bőven akad indok mindkét oldalon a mindkét csapat szerez gólt tipp mellett. A Napolinál például az, hogy otthon játszik, és otthon sokkal acélosabb, mint idegenben. Az is a hazai gól mellett szól, hogy pályára lép Callejón, Mertens és Insigne, három olyan spíler, akik Guardiola Ctyjébe is beférnének, ha nem is mindig. Ott lesz a középpályán Hamsik, Allan és Jorginho, szóval a középpálya sem gyenge. A védelem viszont mattolható.

A Citynél bővebb Guardiola választási lehetősége, állítólag Agüero kezd (amit ne vegyünk 100%-nak), mellette még ott lesz elöl Sané és Sterling. A második sorban irányítani jól tudó játékosok, mint például de Bruyne és Silva, Fernandinho meg majd a piszkos munkát hivatott elvégezni.

A Napoli csak a harmadik helyen áll a csoportban, így nem ártana otthon győzni. Erre azért van esély, de maradjunk inkább a góloknál. Kompany és Mendy sem játszik a Citynél, eleve támadó felfogású csapat, azért Otamendit vagy Stones-t a földön az apró termetű nápolyi srácok meg tudják keverni. De ugyanez a helyzet a Citynél, szóval nehéz elképzelni ezt a találkozót úgy, hogy mindkét csapat ne lőjön legalább egy-egy gólt.

Mindkét együttes tud és szeret építkezni, szép támadásokat vezetni, gólokat lőni. Egyik sem az a romboló együttes, amely csak arra jó, hogy az ellenfél játékát elrontsa.

Címkék: sportfogadás, tipp,