Sportfogadás tippek: Napoli - Juventus

2013-03-01
Olaszországban 'bajnoki döntőnek' beillő találkozót rendeznek ma este, a listavezető Juventus ugyanis a 2. helyezett Nápolyhoz látogat! Mindkét fél erősen tiltakozik, hogy ez a meccs döntene a bajnoki címről, de az biztos, hogy a lefújás után sokkal okosabbak leszünk...

Napoli - Juventus

Tipp: X (Speciális fogadás, vendég siker esetén a tét összege visszajár)

Odds: 2.10

Iroda: bwin

Kezdés: ma 20:45

12 forduló van még hátra a Serie A 2012/13-as szezonjából! 26 forduló után a listavezető Juventus előnye 6 pont a Napoli előtt, a Lazionak már csak matematikai esélye van a bajnoki címre a 11 pontos hátránnyal...

A lényeg, hogy ma este rangadót rendeznek Nápolyban, de könnyen lehet, hogy ennek a találkozónak nagyobb lesz a füstje, mint a lángja.

A Nápoly eleve formán kívül van, idei második hullámvölgyüket élik. Egyszer már a decemberben voltak mélyponton, akkor sorozatban négy tétmeccset veszítettek el. Most szintén hullámvölgyben vannak, sorozatban 5 tétmeccsen nyeretlenek! Majd pont a Juventust fogják elverni...

Egyébként ezen az 5 tétmeccsen összesen rúgtak egy gólt, még február 9-én a Lazio elleni 1-1-es döntetlen alkalmával. Ha azt vesszük, hogy a Plzen elleni EL meccseket elszórakozták, a baj akkor sem kicsi. Ami igazán nagy baj, az a támadóegység egysíkú játéka!

Cavani ezekben a hetekben igencsak veszít ázsiójából, helyzetei se nagyon vannak. Hamsik szintén szürke kisegér, aki rég látta a Nápolyt játszani, nem is fogja érteni, hogy mi történt velük. Talán csak annyi, hogy belefáradtak a szezonba. Előfordul ez egy Barcelonával is, csak ahogy a katalánoknál, úgy a Nápolynál is a legrosszabbkor jön ez a hullámvölgy...

A Nápolynál jó hír, hogy sem sérült, sem eltiltott nincs, míg a Juventusnál Pepe és Bendtner régóta nem bevethető, de hiányzik ma este Caseres, de Ceglie és Anelka is. Azért ez sem tragédia, valószínűleg egyikőjük sem elnne kezdő ma este.

Ugyan a Juve jövő héten BL meccset játszik, de egyrészt otthon fogadják a Celticet, másrészt 3-0-ra nyertek az első meccsen, szóval innen gyakorlatilag lehetetlen kiesni. Talán nem túlzás azt mondani, hogy a Juve számára most ez a mai bajnoki fontosabb, mint a jövő heti BL találkozó.

Rangadó ez a javából, de nézzük reálisan! A Juventus sokkal erősebb csapat, mint a Nápoly! A Nápoly ugyan akarja magának a bajnoki címet, de amilyen formában vannak,  nem nagyon szabad álmodozniuk, mert a Milan és a Lazio ott van szorosan mögöttük. Ha ilyen gyengén játszanak még egy-két héten át, simán veszélybe kerülhet a BL indulásuk is.

A Nápoly szaladt már bele a késbe a Juventus ellen mostanában, szóval nem fognak ők fejjel a falnak rohanni! Egy pont nem jön rosszul a Juventus ellen! A torinóiak számára is elég a döntetlen, idegenben a Napoli ellen minden csapatnak eredményt jelent a döntetlen! Igen, még a Juventusnak is!

A mi tippünk, hogy nem igazán fogják bántani egymást! Itt mindkét csapat akar magának legalább egy-egy pontot, ami csakis a döntetlennel lehetséges. (Juve siker esetén pedig visszakapjuk a tétet, szóval igencsak jó tippnek ez) Ebben a Napoliban nincs benne, hogy elverjék a Juventust!

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

 

 

Címkék: sportfogadás, tipp,