Sportfogadás tippek: Napoli - Fiorentina

2015-10-18
A Serie A listavezetője, a Fiorentina vasárnap délután Nápolyba látogat. A Napoli javuló formát mutat, nem lesz egyszerű dolga Valeróéknak, ha a tabella tetején szeretnének maradni.

Napoli - Fiorentina

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap 15:00

 

A Serie A-ban ma két rangadó-szagú mérkőzést is rendeznek. A tabellán elfoglalt helye miatt a Juve és az Inter mérkőzését rangadónak szigorú értelemben nem nevezhetjük, a Napoli-Fiorentinát viszont igen. Mindkét együttes 5 forduló óta veretlen

A Nápoly jelenleg 6 ponttal áll a 6. helyen, ezt a hat pontos hátrányt szeretné a felére csökkenteni. A Napoli a San Paolóban nem szokott alamuszi focit játszani. Első hazai meccsén 2-2-t játszott a Samp ellen, aztán 5-0-ra legyőzte a Laziót, majd 2-1-re lenyomta a Juvét is. Most sem vár könnyű ellenfél a Partenopeire,  de ha sikerült legyőzni a Juvét és a Laziót, akkor miért ne sikerülne nyerni a Firenze ellen.

A Napoliban rengeteg a kreatív játékos, ugyanakkor évek óta neuralgikus pont a védelem. Nem véletlen, hogy a Napoli nem 1-0-ás győzelmekkel hozza a pontokat. Ennek a csapatnak 2-3 gólt minimum lőnie kell meccsenként, mert az hétszentség, hogy kapott gól nélkül nem ússza meg. Hét bajnokit játszottak Albiolék, hatszor született minimum három gól. Csak a Carpi elleni 0-0 lóg ki a sorból, mondjuk az nagyon... Persze aki ismeri a Napoli történelmét, az jól tudja, hogy ennek a csapatnak néha ki kell kapnia ...

A Fiorentina is elkezdte szórni a gólokat, az Internek négyet vágott, az Atalantának hármat gyűrt be legutóbb. Paulo Souza jól összerakta a Fiorentinát, ráadásul ennél a csapatnál a védekezés is működik. Ez persze nem meglepő, emlékezzünk csak Sousa Videotonjára. Persze a Napoli otthonában azért 0-ra nem hozza le a meccset a vendég-együttes, már csak azért sem, mert kettejük utolsó 5 bajnokijából 4-et is a Nápoly nyert meg!

Jó kis gólgazdag mérkőzés lesz ez, a Napoli gyengébb védelme miatt itt 2-3 hazai dugóra minimum szükség lesz. De könnyen előfordulhat, hogy a 2 hazai gól most sem lesz elég, ahogy nem volt elég a Samp elleni hazai mérkőzésen sem.

Várható kezdőcsapatok:

Napoli:Reina-Hysaj-Albiol-Koulibaly-Ghoulam-Allan-Jorghinho-Hamsik-Callejon-Insigne-Higuain

Fiorentina:Tatarusanu-Roncaglia-G. Rodriguez-Astori-Kuba-Vecino-Badelj-Alonso-Valero-Ilicic-Kalinic

Címkék: tipp,