Sportfogadás tippek: Nagy-Britannia (U23) - Brazília (U23)

2012-07-20
A címben ugyan U23-as csapatok szerepelnek, valójában ezek az együttesek a két ország olimpiai csapatát takarják. Pár nappal a kezdés előtt még jut idő egy-két edzőmeccsre, bár kérdéses, hogy mennyire teszik oda magukat a srácok.

 

Nagy-Britannia (U23) - Brazília (U23)

Tipp: 3.5 gól alatt (2.5 gól alatt)

Odds: 1.34 (2.00)

Iroda: bwin

Kezdés: ma 20:45

 

A 2012-es olimpia hivatalos nyitónapja július 27-e, ám a futballisták már egy nappal ez előtt labdába rúgnak. A brazilok Egyiptommal, míg a britek Szenegállal kezdenek. Jó kis meccsek várnak ránk, de addig még kell aludni párat. Viszont a britek játszanak ma egyet a brazilokkal, ha már úgyis Londonban vannak Neymarék.

Az olimpiai keretekről tudni kell, hogy U23-as csapatok, de minden együttes nevezhet három túlkoros játékost is. Nem kötelező, de általában minden válogatott él a lehetőséggel. A Selecao a fiatalok mellett Thiago Silva, Hulk és Marcelo szolgálataira tart igényt ezen a tornán. Nagy Britannia a fiatalok mellett Adam Johnson, Bellamy és Giggs játékára számít. Főleg a két walesi focista érdemli meg, hogy ott legyen ezen a tornán. Ugye Walesnek nem sok esélye van, hogy kijusson EB-re, vagy VB-re, így Giggs és Bellamy felé egy gesztus, hogy nagy tornán szerepeljenek így karrierjük vége felé.

Stewart Pearce és Mano Menezes ma jópár játékosnak lehetőséget biztosít, rengeteg cserére számíthatunk, és arra, hogy nem halnak meg a pályán a játékosok. Barátságos gurigázás, nem több, mint egy labdás edzés. Senkinek sem érdeke, hogy a torna előtt pár nappal valami sérülést szedjen össze. Ez a találkozó csak arra jó, hogy edzésben maradjanak a srácok. Viszont kikapni egyik fél sem szeretne, így arra ügyelni fognak, hogy gólt ne kapjanak. Hiába lesznek ott a pályán olyan ászok, mint Neymar vagy Pato, ők sem lesznek élesek egy ilyen felkészülést szolgáló találkozón.

A mi tippünk, hogy kevés gól esik ezen a találkozón. Nem azért mert két gyenge csapat találkozik, egész egyszerűen itt a torna előtt egyik fél se szeretné felfedni az igazi felállását, az igazi taktikáját. Az egyetlen cél, hogy tényleg le ne eresszenek a focisták, és játékban maradjanak a rajtig.

Tippünk 1-1-es döntetlen!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,