Sportfogadás tippek: NY City - NE Revolution

2016-03-26
Nyílván mindenki a magyar-horvát meccset várja, vagy az azt követő német-angol klasszikust, de felkészülési találkozókra fogadni tényleg olyan, mint a rulett. Vagy még rosszabb, rulettnél legalább rögtön kiderül, nyertél-e, vagy sem...

NY City - NE Revolution

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.70

Iroda: unibet

Kezdés: szombat, 20:00 (CET)

 

Az MLS-ben akkor sem áll meg az élet, amikor minden más bajnokságban a FIFA játéknapok miatt igen. Itt az MLS-ben a különböző válogatottak játékosai egyszerűen kiválnak ilyenkor a csapatból, akik maradnak, azok pedig nyomják a bajnokikat.

A NY City együttese jó helyzetben van, hisz már Pirlo és Villa sem válogatott már. Diskerud nem játszik a Cityből, ám a vendég Revolutionnek is lesz egy fontos hiányzója Nguyen személyében. A Citynél tehát játszhat Villa, Shelton és Poku, ott lehet a középpályán Pirlo, aki egész jó formában van, McNamara is pályára léphet, csak Diskerudot kell helyettesíteni. Lampard még mindig nem léphet pályára, de Vieira azért megoldja majd válogatott játékosának pótlását. A védelemben ott lesz Brillant, aki nevével ellentétben nem túl brilliáns védő, a nyitómeccsen annyi hibát követett el, ami egy egész szezonra elég.

A NY City a nyitómeccsen 4-3-ra nyert a Fire ellen, aztán 2-2-t játszott a Torontóval. Gólgazdag meccsek után becsúszott egy 1-0-ás zakó az Orlando ellen, de a City-nek nem az az igazi arca. Vieira is nyilatkozta, hogy New Yorkban nem lehet 0-0, 1-0-ás meccseket játszani. NY-ban az eredményesség mellett a szórakoztatásra is ügyelni kell. A focit gólra játsszák, a nézők gólokra vágynak, szóval furán hangzik, de néha egy 4-3-as zakó többet ér, mint egy 1-0-ás győzelem.

Pirlóék ma már visszatérhetnek a 'helyes útra', reméljük, hogy jó kis adok-kapok alakul ki a két együttes között. Legutóbb 3-1-re nyerte a Revolution a két együttes találkozóját, am inkább fordított eredmény várható, az Iraolával, Pirlóval, Sheltonnal és Villával felálló City a meccs esélyese, de amíg Brillant a védelemben van, a kapott gólt is borítékolni lehet!

Címkék: sportfogadás, tipp,