Sportfogadás tippek: Ajax - NEC

2013-03-31
Tegnap a Feyenoord elszalasztotta az esélyt, hogy az élre álljon. Ma 12:30-tól a PSV is megpróbálhatja, ám az utolsó szó ebben a fordulóban az Ajax-é! 16:30-tól Babos Gábor csapatát, a NEC Nijmegent fogadják.

Ajax - NEC

Tipp: Ajax mindkét félidőben gólt szerez

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:30

Az Ajax a bajnoki szünetet megelőzően nagy formában volt. Egyértelmű, hogy a bajnoki cím a céljuk, még az Európa Ligát is képesek voltak feláldozni. Minden idegszálukkal a bajnokságra koncentrálnak, és ennek van eredménye!

Otthon utolsó három találkozójuk közül kettőt is 1-1-es döntetlenre adtak, ez ma már nem nagyon férne bele. A NEC csapatát ki akarják tömni Fisherék. Ha nem is lesz 9-2, mint a tegnapi Bayern - Hamburg, 4-5 gólt simán guríthatnak ma délután a hazaiak.

Az amszterdemiak mostanában rendre kitömik Babosékat. Utolsó három összecsaőásukon 3-0, 4-1 és 6-1 volt a végeredmény, természetesen az Ajax javára.

A Nijmegen utolsó 5 bajnokija közül négyet elveszített, szóval nyugodtan nevezhetjük hullámvölgynek azt a helyzetet, amiben ők vannak.A Feyenoord és a Heerenveen is rúgott nekik 3-3 gólt, szóval tényleg nincs a toppon a csapat.Boymans, Loen és Sno bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel, ők valószínűsíthetően ma nem lépnek pályára. De ha megtennék, a tippet ők se tudnák befolyásolni.

A hazaiaknál Poulsen és Kllaaseen hiányozhat, de egy olyan csapat, mint az Ajax aligha érzi meg azt, ha ketten kidőlnek. Céltudatos focit játszanak, ritka az olyan alkalom, amikor 45 perc nem elég nekik, hogy feltörjék az ellenfelek védelmét. A második félidőben pedig már egy fellazult NEC várhat rájuk, akik kinyílnak az egyenlítés reményében, de ennek az eredménye általában újabb Ajax gólok formájában jelentkezik.

Remélhetőleg a PSV kora délután elveri a Roda együttesét, és akkor méginkább motiváltak lesznek Blindék! A mai tippünk, hogy az Ajax mindkét játékrészben betalál az NEC ellen!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,