Sportfogadás tippek: Napoli - Dinamo Moszkva

2015-03-12
Korábban a portugál és a spanyol együtteset privilégiuma volt az Európa Liga, idén viszont az olasz csapatok vannak többségben. A 16 állva maradt együttes közül 5 olasz van, az ibériaiakat két spanyol együttes, a Villarreal és a Sevilla képviseli. Ők pont egymás ellen játszanak, de mi a Napoli-Dinamo Moszkva meccset nézzük meg közelebbről.

Napoli - Dinamo Moszkva

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:05

 

A Dinamo Moszkva csapata az előző körben az Anderlechtet verte ki. Az első meccsen Belgiumban 0-0-át játszott a két együttes, aztán Moszkvában már érvényesítette a hazai pálya előnyét a Dinamo, és 3-1-re nyert. Dzsudzák Balázs csapata hosszú felkészülésen van túl, az orosz bajnokság az időjárás miatt azért hosszú hónapokig szünetelt. Az Anderlecht elleni párharc előtt például nem is játszott bajnokit, ám a továbbjutás is jelzi, hogy nincs rossz formában az orosz együttes. Hétvégén már az Ufa elleni meccsel beindult az orosz Premjer Liga is, 3-1-re nyert a Dinamo a tavaszi szezon nyitómeccsén.

A Nápoly tehát nem számíthat könnyű meccsre. Az tuti, hogy a Dinamo Moszkva keményebb ellenfél lesz, mint volt a Trabzonspor. A török együttes nem volt ellenfele a Nápolynak, igazi bohóccsapatnak tűnt a török együttes a Napoli mellett.

A Dinamo tehát stabilabb lesz, mint volt a Trabzonspor, de ha szebbik arcát mutatja az olasz együttes, akkor nyerni fog. Ugyanakkor az is tény, hogy a Napoli nincs túl jó formában. Kikapott a Torinótól, aztán szintén bajnokin csak 2-2-es döntetlent ért el az Inter ellen. Ahelyett, hogy megelőzte volna a szintén bukdácsoló Rómát, a Lazio előzte be a Napolit. Szóval nincs feltétlenül jó formában a Partenopei, de hazai pályán azért még midig rettentő veszélyes társaság. A Dinamo vélhetően ismét túlélésre játszik majd idegenben, de annál azért komolyabb együttes a moszkvai, hogy ne  büntesse a hibákat. Márpedig a Napoli védelme nem túl acélos, és a Dinamónál azért ott lesz Dzsudzsák mellett Kokorin, Valbuena vagy Kuranyi, akik nemzetközi szinten is elismert focisták. Valbuena azért nem kevés kreativitást csempészett az orosz csapatba, van egy olyan érzésünk, hogy ez a moszkvai társaság minimum egyszer mattolni fogja a Napolit. Persze az is valószínű, hogy Hamsikék is villannak hazai pályán. Kötelező gólokat lőni otthon, mert Moszkvában nem lesz könnyű játszani.

A mi tippünk az, hogy ezen a Napoli-Dinamo meccsen mindkét együttes szerez gólt!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,