Sportfogadás tippek: Mönchengladbach - Werder Bremen

2013-08-31
A Bundesliga 4. fordulájának egyik legjobb meccse lehet a Werder és a 'gladbach összecsapása. Ez a két együttes általában szórakoztató meccset játzik egymással, remélhetőleg így lesz ez ma délután is!

Mönchengladbach - Bremen

Tipp: 'gladbach góljai 1.5 felett

Odds: 1.90

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

A 'gladbbach 10. helyen várja a mérkőzést, ám győzelme esetén akár mai ellenfelét is beelőzheti. A Borussia elbukott a Bayern és a Bayer otthonában is, de a hazai meccsét hozta a Hannover ellen, méghozzá elég simán.

Nem volt könnyű sorsolásuk, de becsülettel helyt álltak idegenben is. ami pedig fontos a tipp szempontjából, hogy minden meccsen minimum három gól született. 13 gól született eddig három meccsen, amikor a 'gladbach játszott, ez pedig szép szám!

Nem így a Werder. A Schaaf féle Bréma már biztos lőtt volna hatot, meg kapott volna nyolcat. Dutt együttese viszont nyert két meccset, méghozzá 1-0-ra, és elbukott Dortmundban, és stílusosan 1-0 arányban veszítettek.

A Bréma meccsei tehát erősen gólstzegények voltak, ami leginkább nem is a defenzív felfogásnak, hanem a szerencsének, és Mielitz kapusnak köszönhető. Köszönhető még  sorsolásnak is, mert valjuk be, az nem nagy dolog, hogy egy ilyen csapat a Braunschweig és az Augsburg ellen sem kap gólt. Mielitz pedig a BVB ellen jó formában védett, és Reusék is hibázgattak becsülettel.

A mi tippünk az, hogy ma már jön egy olyan igazi 'brémás' eredmény, valami 4-2 féle.

Mindkét együttes lendületes focit játszik, egyik gárda sem arról híres, hogy középen, vagy hátul adogassa körbe a labdát. Támadásorientált focit favorizál mindkét együttes, bár a Werder játéka Dutt alatt sokat fejlődött, hátul tényleg stabilabbnak tűnnek. Viszont Mielitz nem fogja minden meccsen kisegíteni őket, eljön az idő, amikor előjön a régi betegségük.

A csapatok azon lesznek, hogy minél hamarabb átjátsszák a középpályát, így jó eséllyel a kapuk előtt pattog majd a labda.

A 'gladbach kemény otthon, a Werder sebezhető idegenben, szóval minden amellett szól, hogy hazai győzelem születik, méghozzá valószínűleg gólgazdag győzelem.

Tavaly a Borussia Park-ban 1-1-et játszottak, azelőtt 5-0-ra nyertek a hazaiak. A mi tippünk az, hogy az igazás valahol e két eremény közt van, tippünk tehát mára 3-1, vagy 3-2.

(Sérültekkel, eltiltottakkal nem kell számolni, mindkét mester számíthat kulcsjátékosaira.)

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,