Sportfogadás tippek: Mönchengladbach - Bremen

2016-09-16
Szombaton 18:30-tól kezdődik a Gladbach-Bréma meccs, és ha a gólokat akarjuk majd számolni, egy kezünk aligha lesz elég!

Mönchengladbach - Bremen

Online sportoifgadási tipp: Mönchengladbach góljai 1.5 felett

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 18:30

 

Ha épp nem lesz jobb dolgunk szombat délután, nyugodtan üljünk le, és nézzük meg ezt a meccset, mert igencsak jónak tűnik.

A Gladbach a bajnokságot egy szép győzelemmel nyitotta, a rivális Leverkusent verte, aztán jött egy pofon a Freiburg ellen, (3-1-es zakó), majd a BL-ben a totális szétesés, 4-0 a Man. City ellen. Schubert mester a három-védős rendszert erőlteti, de mint látjuk, ez nem mindig jön be...

A Bréma az utóbbi években vegetál. Mindig a kiesés ellen küzd, és nem kell nagy jóstehetség hozzá, most is a tabella alján kell majd keresni a Brémát. Aztán hogy sikerül-e bennmaradni, arra sok pénzt ne tegyünk. A nyitó fordulóban a Bayern 6-0-al küldte haza a Werdert, de a Bayern lőhetett volna 10-et, ha picit komolyabban veszi. Aztán a Skripnik tanítványoknak hazai pályán is sikerült kikapni az egyébként nem túl jó fprmában lévő FCA-tól is...


Tudni kell, hogy a Mönchengladbach otthon szinte sebezhetetlen, ellenben a Bréma idegenben szinte képtelen pontot szerezni. Az elmúlt három idényben, amikor a Gladbachoz látogatott a Werder, legalább négy gólt mindig kapott. Kétszer tudott nyerni a Borussia 4-1-re, aztán a legutóbbi szezonban már 5-1 lett a vége a két csapat találkozójának a Borussia Parkban. Ezek az eredmények jelzik, hogy nagyjából mi vár a Werderre, hisz a Borussia az említett két zakó ellenére otthon ki fogja végezni ellenfelét hétvégén. Sérült, eltiltott kulcsjátékos a hazaiaknál nincs, semmi akadálya a gólfesztiválnak. Ráadásul a két csúnya zakó után a Borussia vélhetően szeretne kompenzálni a szurkolók felé.

Tipp: 4-1

Címkék: sportfogadás, tipp,