Sportfogadás tippek: Mönchengladbach - Barcelona

2016-09-28
A Mönchengladbach rendre sok-gólos meccset játszik a BL-ben. Ma a Barcával találkoznak Raffaelék, a gólfesztivál pedig a katalánok meccsein sem szokatlan jelenség.

Borussia Mönchengladbach - FC Barcelona

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Sportingbet odds: 1.57

Tippmix odds: 1.55

Kezdés: szerda, 20:45

 

Gála lesz! Ezen a meccsen 6-8 gól is eshet, ha a helyzeteket nem szórakozzák el a csapatok, mert ebben is élen járnak a srácok. A Gladbach BL-meccsein két dolog biztos: Lesznek gólok, és lesz büntető.

Ha a BL-selejtezőket is nézzük (és miért ne tennénk), akkor megállapíthatjuk, hogy a Borussia utolsó 5 BL-meccsén összesen 27 gól esett, meccsenként 5.4.

Ha a Barcát nézzük, az utolsó 5 BL-ben játszott mérkőzésükön 18 gól esett, 3.6 átlagban.

Amit még tudni kell, hogy a Mönchengladbach hazai pályán sokkal komolyabb erőt képvisel, hazai pályán a Bundesligában is mindenkire veszélyes, idegenben viszont a legkisebbek is elkaphatják a Borussiát.

Schubert mester konok módon erőlteti a három-védős rendszert, azt meg láttuk a City elleni első idei BL-csoportmeccsen, hogy mennyit ér ez a rendszer komolyabb csapat ellen. Agüeróék lőttek 4 gólt, meg kihagytak a manchesteriek még legalább 4-5 bődületes ziccert.

Schubert, ha ma is ezt a rendszert favorizálja, akkor Neymárék is élni fognak. A gólfesztivál még úgy is összejön, hogy Messi sérülés miatt nem játszik. Bánhatja a bolha, mert ma csilloghatna ő is. Nem igazán szükséges túlgondolni ezt a meccset, igazi futball-ünnep lesz, a Gladbach ezen rendszere egyet jelent a sok góllal, kapnak majd bőven, de az fix, hogy otthon rúgni is fognak, talán nem is egyet, talán nem is kettőt. Raffaelnek van kisebb sérülése, de a Barca ellen nem minden nap játszhat az ember, talán játékra kész állapotba kerül, és pályára tud lépni!

Amit még meg kell említeni, hogy a Barca kapuját az a ter Stegen védi, aki a Gladbachnál vált ismert játékossá, és innen igazolt anno a Barcához. Ter Stegen tehát nem akármilyen meccsre készül, és ismerjük őt jól, a földöntúli bravúrok és a potyolínók egyaránt jellemzik őt!

Várható kezdőcsapatok:
Gladbach
: Sommer-Elvedi-Christiansen-Vestergaard-Traoré-Dahoud-Kramer-Johnson-Stindl-Hahn-Hazard
Barcelona: ter Stegen-S. Roberto-Mascerano-Pique-Alba-Busquets-Rakitic-Iniesta-Arda Turan-Neymar-Suarez

Címkék: sportfogadás, tipp,