Sportfogadás tippek: Monaco - Valencia

2015-08-25
Múlt héten a Valencia hazai pályán 3-1-re legyőzte a Monaco csapatát. Vagyis, ha a francia csapat tovább akar jutni, akkor minimum két gólt kell lőnie. Ehhez viszont kockáztatni kell, így jó esély van rá, hogy az odavágóhoz hasonló, lüktető tempójú mérkőzést látunk, ahol mindkét csapat játékában benne lesz a gól!

Monaco - Valencia

Tipp: 1.5 gól felett (2.5 gól felett)

Odds: 1.30 (1.90)

Iroda: TippmixPro

Kezdés: kedd 20:45

 

Nagyon élvezetes mérkőzés volt a múlt heti összecsapás a két együttes között. Nyílt, már-már meglepően őszinte focit láttunk a Monacótól is. Az előző idényben megszokott 'célfoci' helyett tényleg olyan játékot láthattunk a francia együttestől, melyet semleges nézőként jó volt látni. Más kérdés, hogy az eredmény a spanyoloknak kedvezett.

Ugyanakkor a Monaco bizakodhat, mert játékban nem volt alárendelve a denevéreseknek. Jardim mesternek igaza volt, amikor a meccs után úgy nyilatkozott, hogy pont akkor kapták a 2. gólt, amikor ők játszottak fölényben, és a Valencia hullámvölgyben volt.

Hétvégén mindkét együttes döntetlent játszott aktuális bajnokiján, próbáltak energiát spórolni a keddi találkozóra.

A Monacónál Cavaleiróban és Martialban van benne leginkább a gól, nagyon dinamikus mozgású játékosokról van szó, akik a kaput is eléggé érzik. Mivel két-gólos a francia csapat hátránya, így joggal bízhatunk abban, hogy a meccs kezdetétől fogva megpróbálnak veszélyesen játszani.

Így a spanyol Valenciának is lehetősége lesz támadni, leginkább a kontrákra rendezkednek majd be. Feghoulinak a jobb szélen nagy szerepe lehet, ahogy a másik szélen a két Rodrigónak is. Mivel a spanyol együttes vélhetően a kontrákra rendezkedik be, biztos védekezésből indul majd labdaszerzés után, így alighanem ismét Paco Alcacer kezd. Mozgékonyabb, mint Negredo, ezért Nuno vélhetően neki szavaz bizalmat. Piatti is lehetőséget kaphat, vélhetően csereként jut majd szóhoz, gyorsasága majd gondot okozhat az elfáradó francia védőknek a 2. félidőben.

Ez a 3-1-es eredmény arra mindenképp jó, hogy ma is nyílt legyen a játék. Itt, amíg a 3-1-es eredmény ki nem alakul, mindig hátrányban lesz valamelyik csapat. Aztán, ha netán tényleg lenne olyan pillanat, amikor a Monaco 3-1-re vezet, a mi tippünk már rég bejött.

Címkék: sportfogadás, tipp,