Sportfogadás tippek: Monaco - Newcastle

2012-07-16
A mai nap szokatlanul kevés valamire való eseményt rendeznek a sport világában. Barátságos meccsekre fogadni csak kisebb téttel szabad (kivéve ha nem tudjuk előre a végeredményt ...), de ezeken a napokon érdemes körülnézni a felkészülési mérkőzések között is.

 

Monaco-Newcastle

Tipp: Newcastle DNB

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

A Monaco és a Newcastle ma Németországban csap össze egy felkészülési mérkőzés keretein belül. Mint tudjuk, a Monaco a francia Ligue 2-ben szerepel, tavaly is ott tengődtek, és ott fognak még jövőre is. A kiesés ellen kellett menekülniük, többek közt Koman Vladimir vezetésével. Friss hír, hogy Koman egy fél évnyi monacoi légióskodás után már el is köszönt a francia klubtól, Dzsudzsák Balázs és Huszti Szabolcs példáját követve az orosz Krasznodarhor igazolt. (Csak halkan jegyezzük meg, hogy egy Koman féle technikás focistának az orosz bajnokság maga lesz a halál.)

A Monaco tehát a francia másodosztályban is csak vergődött, és nem igazán érkezett olyan játékos, aki megváltaná a világot.

 

A francia együttes ellenfele az a Newcastle lesz, akik a 2011/12-es szezonban 5. helyen értek célba a Premiershipben! Megelőzték a Chelsea-t, az Evertont és a 'poolt is, tehát igazán jó évük volt. Kiharcolták az EL indulást, és mindössze négy pont választotta el őket a BL indulást érő 4. pozíciótól. A Chemnitzer 13-án megverte őket, de akkor utánpótlás játékosok, perememberek léptek pályára. Ma már Pardew mester egy sokkal ütőképesebb együttest küld majd pályára, ahol azért többen a kezdőből nem lépnek még pályára, de az együttes angol focistái már igen. Elöl ott lesznek az afrikai légiósok, Ba és Cissé, vagy Ameobiék, középen pedig a francia légiósokat kivéve mindenki rendelkezésre áll. A védelem pedig alapvetően jó, annak a csapatnak, amelyik ötödik lett az angol élvonalban, csak jó védelme lehet. Ráadásul a Monaco támadójátéka nagyon halvány volt tavaly, ráadásul Koman kiválásával egy olyan játékost veszítettek, aki előkészítésben, gólpasszokban nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Monaco másodosztályú együttes maradjon.

Ezt a mérkőzést már a szarkák is komolyabban fogják venni, mint a Chemnitzer elleni kilencven percet. Elsődleges cél persze a taktikai elemek gyakorlása, és a keveset játszó focisták tesztelése, de az angol élvonal ötödik helyezettje nem fog kikapni egy francia másodosztályú együttestől, abban biztosak lehetünk!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,