Sportfogadás tippek: Monaco - Juventus

2017-05-03
Jó hangulatban várja BL-mecsét a Moanco, hisz hétvégén a Ligue 1-ben a PSG vereséget szenvedett, így a Monaco egyre közelebb került a bajnoki címhez. A Bajnokok Ligája sorozat meglepetés-csapata ellen a Juve is meg fog izzadni.

Monaco - Juventus

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 8.5 felett

Unibet odds: 1.85

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 20:45

 

A Juve 10 BL meccséből 8-at úgy hozott le, hogy nem kapott gólt. Ez valószínűleg sokakat megijeszt, akik kreatív focit, támadó focit várnak, pedig a Monaco most is azt a játékot teszi majd pályára, amit eddig is. A Man. City és a BVB ellen is oda-vissza 3-3 gólig jutott a francia együttes, nem fog változtatni játékán. Jardim is mondta, hogy a csapata nem fog beállni és védekezni. Miért is tenné, hisz az őszinte futball az, ami elődöntőig repítette a csapatot.

A Juve sokszor kihúzta kapott gól nélkül, de idegenben gólt kell lőni, ezt tudják Dybalaék is. Allegri csapata jól védekezik, de azért támadásban sem smafu, mutatja a Barca elleni hazai 3-0 is. Dybala és Higuain mellett ill. mögött ott lesz Mandzukic és Cuadrado, de Sandro és Alves is sokat jön fel a támadásokkal, szóval a Juve játéka sem csak a védekezésből áll.

Épp ezért a mi tippünk, az, hogy ez sokkal szórakoztatóbb mérkőzés lesz, mint azt sokan várják. Vagy izgalmasabb lesz, mint a tegnapi Real-Atléti párharc, ahol nagyjából egy csapat volt a pályán. Az igazi tippünk, hogy a kaput eltaláló lövések száma 8.5 fölé megy, azaz legalább 9 kaput eltaláló lövést látunk a párharc első felvonásán. Az lehet, hogy nem lesz 5-6 gól, mint a Monaco meccsein az egyenes kieséses szakaszban, de még ez sem kizárt. Viszont lesz itt jó pár helyzet, Dybala és Mbappé, két fiatal tehetség ismét megmutatja magát a világnak, de a rutinosabb támadók, mint Falcao vagy Higuain is jelentkeznek majd egy-két lökettel. A Juve középpályásai szívesen lőnek távolról is, a Juve főleg Chiellini révén rendre veszélyes kapura szabadrúgások, szögletek után is. Mindkét együttes törekszik rá, hogy az akciók lövéssel legyenek befejezve, szóval ez a min. 9 kaput eltaláló lövés, ami a tipphez kell, nem annyira sok, hogy ne jöjjön össze!

Címkék: sportfogadás, tipp,