Sportfogadás tippek: Moldova (Női) - Dánia (Női)

2016-09-15
Szerte Európában Eb-selejtezőket rendeznek a lányoknál. A dánok például a moldávokhoz utaznak, és nem is kérdés, hogy három ponttal térnek haza.

Moldova (női) - Dánia (női)

Online sportfogadás tipp: 3.5 gól felett

Unibet odds: 1.50

Tippmix odds -

Kezdés: csütörtök, 19:00

 

Ha a FIFA világranglistáját nézzük, Dánia a 20. helyen áll, Moldova pont a 100. Persze a FIFA világranglistája egy rossz vicc, Moldova előtt van pár csapat, amelyet az európai válogatott jó eséllyel 10-ből legalább 7-szer megverne. De azért nagyságrendileg jelzi a lista, hogy kb. 5-ször jobb a dán csapat. Ez nagyjából 5 gólt is jelent, de Moldova nem csak Dánia ellen kapna ki 5 góllal, hanem Európa nagy részétől.

A moldáv válogatott a csoportjában még nem nyert meccset, sőt pontot sem szerzett. Valószínűleg nem is fog. A moldáv csajok 6 meccsen vannak túl, 1 gólt lőttek, és 24-et kaptak. Minden meccsen 3 alatt még nem úszták meg, nem fogják most sem.

Dánia hazai pályán 4-ra nyert Moldova ellen, ezt a négy gólt idegenben is össze fogja hozni. Egy picike sansz még van a csoportelsőségre, de vélhetően a második hely a realitás a dánok számára. A svédek vélhetően nyerik a csoportot, Szlovákia és Lengyelország pedig már nem nagyon érheti be a dánokat. A szöszik ugyanis ma nyerni fognak, és mivel nagyjából légüres térben mozognak ebben az ötösben, lehet focizni egy jót. A moldávok otthon talán megpróbálnak gólt lőni, talán sikerül is. Persze sokkal valószínűbb, hogy Nadimék jól megszórják a moldávokat. Jó kis edzőmeccs lesz ez a dánok számára a 20-ai svédek elleni presztízs összecsapásra.

Tipp: 0-7

Címkék: sportfogadás, tipp,