Sportfogadás tippek: Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets

2013-01-03
Minőségi futball hiányában kalandozzunk picit az NBA-ben! A mi tippünk a T'wolves és a Nuggets találkozójáról érkezik!

Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets

Tipp: 199 pont felett

Odds: 1.52

Iroda: bet365

Kezdés: holnap 03:05

Back to back game-re készül a Minnesota, ugyanis ők tegnap este is pályán voltak! A Utah Jazz otthonában léptek pályára, és nem sok köszönet volt benne. Az tény, hogy az egyik legerősebb hazai pálya a ligában Utahban van, de a 106-84-es zakó is méretesnek tűnik!

Azért azt hozzá kell tenni, hogy Rubio nem lépett pályára, bár ez sem felmentés a csúfos vereség alól! Azt is tudjuk, hogy a Minnesota csapatként jó igazán, de az sem mindennapos, hogy senki sem érte el a 15 pontot sem. Love és Shved jutott el 13-ig, Kirilenko 12-ig, és Pekovic 11-ig.

Tény, nagyon nem sült a Minnesotának semmi! Mezőnyből 34.5 %-kal tüzeltek, ami egy női meccsen is ciki. Az meg tényleg csak hab a tortán, hogy a triplamutatójuk 2/17 volt...

Ezek a statok mutatják igazán, hogy ha például mezőnyből megütik a 40%-ot, és mondjuk dobnak 5-6 triplát a 17 kísérletből, simán 100 fölé mennek! Ami biztos, ennyire gyengén nem tudnak játszani kétszer egymás után!

A Timberwolves egyébként 95 pontot átlagol, de most a Denver lesz az ellenfél! Egy igazi 'futós' csapat a Nuggets, szóval itt 100 dobott pont alatt nemigen lehet győzni! A Nuggets egyébként otthon játszik most sorozatban, és le is nyilatkozták, hogy most jött el az ő idejük. Nem a levegőbe beszéltek, hisz ők szakították meg a Clippers veretlenségi sorozatát! Kivégezték Griffinéket, és nem nagyon akarnak most lazítani!

A Nuggets 101 dobott pontot átlagol, de otthon ezt is megfejelik pár százalékkal! Olyan 110 körül nyugodtan várhatunk tőlük, megvan az önbizalmuk hozzá! Lawson és Wilson Chandler fog hiányozni (bár előbbi nem biztos), míg a T'wolvesnél Rubio, és persze Budinger.

Mindenesetre igazán pontgazdag meccs vár ránk, hisz a Minnesota 'európai' játéka, és a Nuggets run 'n gun stílusa generálja a pontokat. A Nuggetstól inkább zsákolásokat, alley upokat várunk, és persze Gallinari triplákat, míg a Minnesotától igazi csapatjátékot, labdajáratást, és azt, hogy a 'többet ésszel mint erővel' elvet érvényre jutassák. Hogy melyik stíéus győzedelmeskedik, az egy jó kérdés! Az biztos, hogy a T'wolves olyan gyengén nem tud játszani, mint legutóbb!

Itt könnyen összejöhet, 110-120 pont is! A két együttes utolsó 19 találkozójábólkettőt tudunk kivenni, ahol nem volt legalább 200 pont! Legutóbb decemberben találkoztak Minnesotában, akkor 108-105 arányban a hazaiak nyertek! Egy hasonló eredménnyel most is kiegyeznénk :D

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,