Sportfogadás tippek: Mexikó - Kamerun

2014-06-13
Tegnap Brazília 3-1-re nyert a nyitómeccsen, ma pedig délután 18 órától összecsap az A csoport két másik ellenfele, Mexikó és Kamerun

Mexikó - Kamerun

Tipp: 4.5 büntetőlap felett

Odds: 2.05

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Az A csoportban tegnap 3-1-re nyertek a brazilok, így tettek egy lépést a továbbjutást felé. A japán spori egy kétes büntetőt is fefújt a braziloknak, szóval nagyon úgy tűnik, hogy picit azért lejt a hazai pálya. Egy hely maradt még, amely továbbjutást jelent, erre pedig három csapat pályázik. Hiába első meccse ezen a vb-n a két együttesnek, nem lehet óvatoskodni. Egy ponttal nem sokra mennek a csapatok, ráadásul a tegnapi 3-1-es zakó ellenére Horvátország is erősnek tűnik!

Mexikó és Kamerun is olyan csapat, amely nem a finomságáról híres. Mexikó és Kamerun játékosai sem mennek a szomszédba egy kis durvaságért, vagy alattomosságért.

Mindkét csapat elég őszinte focit játszik, és teszi ezt szívvel-lélekkel. A CONCACAF zónából érkező Mexikó igazából picit sötét ló. Olimpiát nyert Mexikó, utánpótlás tornákon is jól szerepeltek a különböző együtteseik, de ez a jelenlegi keret azért nem tűnik annyira acélosnak.

Kamerun picikét erősebbnek tűnik, bár a fogadóirodák másképp látják. Hogy melyik csapat nyer, vagy nyer-e valameiyk egyáltalán, az jó kérdés, és picikét szerencse is szükséges hozzá, hogy egy löketból gól lesz, vagy nem lesz.

A lapok viszont jönni fognak, Kamerun már a Németország elleni felkészülési meccsen is nagyn keményen játszott, mindenki nagyon fizikális, és nem riadnak vissza a párharcoktól. M'Bia a Sevillából, vagy Chedjou, Moukandjo és Nkolou is odalép, ha arról van szó. Mindkét ország válogatottja képes túlpörögni, simán elszállhat egyik-másik játékos agya.

Eto'o vagy Chupo-Moting generálhat több olyan helyzetet is, amikor lappal kell fegyelmezni. Aztán lehet itt lapot adni dumáért is, lehet meccs vége felé időhúzásért, szóval könnyen összejöhet ez az 5 lap, ami kell a tipphez. Ráadásul a meccset a kolumbiai Roldan spori vezeti, márpedig arrafelé ritkaságszámba megy, hogy egy meccsen ne kerüljün felmutatásra a piros lap.

Kemény meccs, őszinte foci, és minimum 5 lap várható.

Sok sikert, és jó szórakozást mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,