Sportfogadás tippek: Metallurg M. - Dinamo Moszkva

2012-09-12
A futballvilág most két napig csöndben marad. Akik nyertek kedden, azok örülnek, akik vesztettek hazájuk csapatával, azok a sebeiket nyalogatják. Nézzünk át az oroszokhoz egy KHL mérkőzés erejéig, elvégre az NHL után ez a világ második legerősebb bajnoksága.

 

Metallurg Magnyitogorszk - Dinamo Moszkva

Tipp: 4.5 gól felett

Odds: 1.67

Iroda: Bwin

Kezdés: ma 15:00

 

Ami így elsőre még a mi tippünknél is jobbnak tűnik, hogy nyer a Dinamo. Utolsó hat egymás elleni meccsüket ugyanis a Moszkva nyerte.

Most is erre lehet számítani, és aki bízik a Dinamo sikerében, 2.15-oddsal fogadhatja meg. Ha rendes játékidőben nyernek a vendégek, akár 2.60-as oddson is elcsíphetjük őket, ami már-már gyanúsan magasnak tűnik.

Főleg annak tükrében, hogy a Metallurg két vereséggel nyitotta a szezont, a Dinamo pedig két magabiztos győzelemmel. A Moszkva 5-1-re verte a Baris Asztanát, és 5-3-ra a Jugrát. Igencsak jól kezdett tehát a Dinamo, nyugodtan mondhatjuk, hogy ott folytatták, ahol tavaly (egyébként idén:D ) abbahagyták.

Nincs igazán kiemelkedő alakja ennek a D betűs társaságnak, de nagyon jó az egység, és rengeteg tehetséges játékos kergeti itt a pakkot. Például Anisin, aki a tavalyi play offban 21 gólpasszt osztott ki, és lőtt 14 gólt, ezzel a rájátszásbeli menetelés talán leghasznosabb játékosa volt. Eremenko, aki tavaly a Gagarin Cup MVP-je volt, már nincs a csapatnál, de a Dinamo kerete van olyan erős, hogy pótolni tudják őt. És valóban, hisz eddigi két meccsükön 5-5 gólt ütve nyertek, ennél jobb szezonkezdést el sem lehet képzelni.

Egyébként még nem végleges a csapatok kerete, a várható NHL lockout miatt csapatonként maximim 3 NHL játékost igazolhatnak a klubok, így érkezhet a KHL-be például Ovechkin is. Több NHL-es már ott is van a KHL-ben, például Miro Satan is jégre lépett már új csapatában, de hallani Hossa és Chara érkezéséről is, hogy csak a szlovák sztárokat emlegessük.

A KHL tehát dübörög, nincs fizetési plafon, szóval még az is benne van a pakliban, hogy a KHL idővel lenyomja az NHL-t. Ehhez kellenek most a jó meccsek, így a Metallurg és a Dinamo is rendesen fogja osztani egymást. Nem is oly rég volt egy 6-5-ös meccsük egymás ellen, most egy jó 4-3-al is beérnénk.

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,