Sportfogadás tippek: Meglepetésre vadászunk!

2017-01-27
A mai napra egy picit rendhagyó tippet néztünk ki. Egy olyan futsal-meccset néztünk ki, ahol a szorzók alapján elképzelhetetlen a meglepetés, aztán ki tudja, a labda ott is gömbölyű...

Málta - Albánia

Online sportfogadási tipp: Málta nyer (20.00), vagy iksz (16.00) (Unibet)

Tippmix odds: 13.25 és 12.50

Kezdés: péntek 16:30

 

A 2018-as Eb-re selejteznek a csapatok, ez az első rosta. Itt még a futsalban kevésbé nívós válogatottak, csapatok vesznek részt, ez az úgynevezett első rosta.

Nos, a mi csoportunkban a 3. kör már tét nélkül zajlik le. Albánia mindkét meccsét megnyerte, Bulgáriát és Angliát is nagyon simán verte meg. Így a mai, a csoport utolsó mérkőzése már tét nélküli az albánok számára!

Nos, ilyenkor általában két lehetőség van. Albánia vagy jól kitömi az amúgy jóval gyengébb Máltát, vagy azt mondják az albán srácok, hogy megtettük, amit megkövetelt a haza, most már lehet lazítani. Tényleg semmi tétje nincs a találkozónak, ha Albánia 15-20 góllal kap ki, akkor is csoportelső, és továbbjutó. Egyébként majd pont velünk is játszanak a következő körben.

Az albán-siker sok helyen 1.01-es oddsal fogadható, ami talán rémisztő lehet, de azért nem kell félni a meglepetéstől. Volt ezen a héten finn kézi bajnoki, ahol, ha nem is 1.01, de 1.05-ös odds elment, és volt a női Euroligában (kosárlabda) is olyan 1.01-es odds, ami bizony nem jött be. Szóval hiába tűnik 'tutinak' egy tipp, hiába az 1.01, azért az nem garancia semmire.

Aztán ne legyünk naívak, a bundázás létező fogalom. Mi nem mondjuk, hogy bunda lesz, és azt sem, hogy nem. Viszont most látunk rá reális esélyt, hogy iksz lesz az Albánia-Málta meccs, vagy akár meg is nyeri a találkozót Málta. Az biztos, hogy bármi lesz is a végeredmény, Albánia fix csoportelső, és már továbbjutott.

(A bet365 pl. a háromesélyre való fogadást ki is vette a kínálatból, és a hendikepre sem lehet túl sok pénzt feltenni...)

Címkék: sportfogadás, tipp,