Sportfogadás tippek: Mark Selby - Thepchaiya Un-Nooh

2013-01-29
Vasárnap ért véget a shoot-out, azonban ezen a héten sem maradunk snooker nélkül, ugyanis szerdán kezdődik a German Masters, mely a szezon hatodik pontszerző viadala lesz.

Mark Selby - Thepchaiya Un-Nooh

Tipp: Selby -2.5 frame

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: 01.30. 15:00

Selby nem kezdte túl fényesen a 2012/13-as szezont, a világelsőségét el is veszítette, majd decemberben megnyerte a VB utáni legrangosabb pontszerzőt, a UK Championshipet, mellyel nem csak egy hatalmas címet, hanem a világelsőséget is újra megszerezte. Nem mutatott egyébként elsöprő formát a UK-n, egyedül a döntőben játszott nagyszerűen. Az újévben is egyelőre tart a jó szériája, ugyanis a München-i kis pontszerzőt is megnyerte, és legutóbb a Mesterek tornáját is. Ezzel esélye van arra, hogy megcsinálja a triple crown-t, ami annyit takar, hogy egy szezonon belül megnyerni a 3 nagy tornát (UK, Masters, VB). A Jester-i srác tehát jó ideje nem kapott ki, és tény, hogy nem ő játssza jelenleg a leggyorsabb és leglátványosabb snookert, ellenben rettentően eredményes. Ide Berlinbe szívesen jön játszani, az első kiíráson (2011) rögtön döntőbe jutott, tavaly pedig a legjobb 8 között búcsúzott.

Un-Nooh nem épp a legismertebb snooker játékos, viszont pár évvel ezelőtt megnyerte az amatőr világbajnokságot és jelenleg már a profik között indul. Csak a 70. a világranglistán és egyelőre még nem jött össze neki, hogy egy pontszerzőn felverekedje magát a főtáblára. A kisebb tornákon azért részsikerei vannak, elsősorban a ranglistán hozzá közel állóknak okoz kellemetlen pillanatokat, az utóbbi időben pedig győzelmeket is sikerült elkönyvelnie.

Nem ügyetlen játékos a thaiföldi, de azért nem lehet egy lapon említeni a világelsővel. Ezen a meccsen elsősorban az a kérdés, hogy Selby milyen arányú győzelmet arat majd. Előző év augusztusában találkoztak egy kisebb versenyen, ahol Mark 4-1-re nyert, itt ugye 5 nyert frémig megy majd a csata. Ez egy rangos torna ellentétben azzal, ráadásul a TV-s asztalon fognak játszani, ami eddig Un-Noohnak nem sokszor adatott meg. Nem egyszer láthattuk már, hogy a rutintalan snookeresek zavarban voltak a kameráktól. Várhatóan nem lesz ez egy szoros csata, illene Selbynek simán lerendezni.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,