Sportfogadás tippek: Maria Sharapova - Marion Bartoli

2012-09-04
Ma nagyjából 19 órai kezdettel a WTA egyik legszebb, és egyik legszínesebb egyénisége lép pályára. Mindkét lány a legjobbak közé tartozik, és hiába toronymagas esélyes az orosz hölgy, Bartoli rendesen meg fogja izzasztani.

 

Maria Sharapova - Marion Bartoli

tipp: Bartoli +5.5 game

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Kezdés: kb. ma 19:00

 

Sharapova és Bartoli az elmúlt három évben mindössze egyszer találkozott egymással - akkor is kemény borításon Cincinnatiben - az orosz 2-0 arányban nyerni tudott.

Maria itt New Yorkban eddig Czinket, Dominguez Lino-t, és Burdettet verte 2-0-ra az első három körben, ám a negyedik meccsén Petrova ellen már három szettre kényszerült. Az első három körben nem volt komoly ellenfele, azt hiszem, ezt Czink Melinda szurkolói sem veszik sértésnek. Aztán Petrova már szettet lopott tőle, kicsit rezgett már a léc.

Bartoli az a lány, aki ellen senki sem játszik szívesen. Nyugodtan kijelenthetjük, irritáló stílusa van, de eredményes teniszt játszik, és ez a lényeg. Mint akit felhúznak a meccs elején, le nem áll, és ha megy is neki, akkor méginkább pörgeti magát, amivel persze az ellenfelét bizonytalanítja el.

A francia lány Hamptont és Mladenovicot verte 2-0-ra, Oprandi és Kvitova ellen viszont 2-1-re tudott diadalmaskodni. Oprandi ellen hogy tudott szettet veszíteni, az rejtély, az viszont nem, hogy Kvitova ellen hogyan tudott kettőt NYERNI!

Bartoli megsemmisítette Kvitova játékát, aligha van erre jobb kifejezés. Marion 6-1-re bukta az első szettet, akár föl is adhatta volna. De nem. Ő nem szokta feladni! 6-2-re nyerte a második felvonást, a harmadikban pedig a már rég elbizonytalanodott Kvitovát 6-0-val küldte haza. Azt a Kvitovát, aki megnyerte a US Open Series-t, tehát nem volt épp gyenge formában.

Mi adna Bartolinak önbizalmat, ha nem Kvitova legyőzése. Köztudottan a kemény borítást szereti a legjobban, és a teher Sharapova (amúgy nem kicsi) vállain van. Bartoli ha ki is kap, nem fog nagyarányú vereséget szenvedni. Nagy küzdő, és Sharapovát is el lehet bizonytalanítani, Bartoli ennek a nagymestere.

Az 5.5-ös gamehendinek ki kellene tartani, de akkor sem kéne meglepődni, ha Bartoli túljutna Sharapován. Na jó, talán egy picit. Láthattuk tegnap például Vinci hogy oktatta Radwanskát, simán benne van itt is, hogy az underdog Bartoli megy tovább!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,