Sportfogadás tippek: Manchester City - Watford

2018-01-02
Véget ért a Manchester City győzelmi szériája, az óév utolsó meccsén nem sikerült legyőzni a Crystal Palace-t. A City előnye a bajnokságban így is 12 pont, ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a 2. helyen álló városi rivális United.

Manchester City - Watford

Online sportfogadás tipp: Manchester City góljai 2.5 felett

Bwin odds: 1.60

Kezdés: kedd, 21:00

 

A Man. City tehát nem bírt a Crystal Palace együttesével, de Guardiola feje inkább amiatt fő, hogy a Palace elleni meccsen Gabriel Jesus és De Bruyne is komolyan megsérült. Ezt a terhelést, amit az angol csapatok játékosainak bírni kell, az nem egyszerű. Persze a City kerete bő, de David Silva sincs egyelőre, így azért a kreatív zónából egyre-másra esnek ki a játékosok. Persze a keret bő, így Guardiola azért akkor bajban nincs, mint a kollégája.

A Watford ugyanis elég foghíjas lesz este, hisz Isaac, Hoban, Kiko, Kaboul, Hughes, Chalobah, Britos, Cathcart sem játszhat, Deeney pedig egészséges ugyan, de eltiltás miatt ő sem léphet pályára.

A két együttes meccseit mostanában finoman szólva dominálja a City. Az két csapat utolsó 5 egymás elleni bajnokiját a manchesteri együttes nyerte, az utolsó két meccsen 5-0-ra és 6-0-ra győzött idegenben. Most otthon játszik egy nagyon foghíjas Watford ellen, így nem meglepő, hogy a hazai csapatra a különböző fogadóirodák 1.17 körüli szorzót kínálnak.

A mi tippünk, hogy a Man City most sem kíméli majd azt a Watfordot, melynek amúgy sem a védekezés az erőssége. A vendég-csapat ugyan 10. a tabellán, de a második legtöbb gólt kapta a Stoke mögött, ráadásul a forma is aggasztó. A Watford utolsó 5 bajnokijából négyet elveszített, legutóbb hazai pályán sikerült kikapni a sereghajtó Swansea ellen.

A tippünk, hogy a City Agüeróval, Sterlinggel nem feltétlenül lesz gyengébb, és hazai közönség előtt a megroppant Watford ellen ha gálát nem is rendez, de 3-4 gólt biztosan összehoz.

Címkék: sportfogadás, tipp,