Sportfogadás tippek: Manchester City - Sahtar Donyeck

2017-09-26
Az első fordulóban a Manchester City és a Sahtar Donyeck is győzni tudott, ám ez a második körben nem fordulhat elő, mivel egymás ellen játszanak.

Manchester City - Sahtar Donyeck

Online sportfogadás tipp:  Gólok száma 3.5 felett

Unibet odds: 1.71

Kezdés: kedd, 20:45

 

A Man City elkapta a fonalat. A BL-ben idegenben verte a Feyenoordot 4-0-ra, a Premiershipben az elmúlt három találkozójának eredménye:

  • Man. City - Liverpool 5-0
  • Watford - Man. City 0-6
  • Man. City - Crystal Palace 5-0

Szóval hasít Guardiola csapata, ontja a gólokat, és még hátul is stabil. Reméljük, ma azért kevésbé lesz stabil, mert mi a gólokra szavazunk. A Man. City együttesének most alighanem egekben az önbizalma. A Sahtar ellen egyértelmű favorit a City. Guardiola pályára teszi az ördögfiókákat, játszik majd Gabriel Jesus, mögötte a Sterling, Sané, de Bruyne, Silva négyes. Támogatja majd a középpályát Walker és Danilo is, szóval jó esély van rá, hogy a City megint ontja majd a gólokat.

A Sahtartól sem idegenek a gólgazdag meccsek, hétvégén épp a Zrka ellen nyert a 4-2-re. Igazából a Donyeck esélytelenként, nyomás nélkül játszik, és azért ez az ukrán csapat sokkal komolyabb erőt képvisel, mint például a Crystal Palace vagy a Watford.

Elöl brazil légiósok, méghozzá minőségi brazil légiósok. Taisonék simán képesek mattolni a legerősebb védelmeket is, szóval jó esély van, hogy a hazai csapat is kapitulálni fog, talán nem is egyszer. Viszont Srna hiányzik a donyecki védelemből, ez pedig a City góljai mellett velős érv. Jó kis adok-kapok várható, így nem véletlen, hogy a 3.5 gól felett opció mellett tesszük le voksunkat.

Címkék: sportfogadás, tipp,