Sportfogadás tippek: Manchester City - Real Madrid

2012-11-21
A 'halálcsoportban' még semmi sem dőlt el, ám az biztos, hogy késő estére nagyban tisztul a kép! City-Real, nézzünk elébe!

 

Manchester City - Real Madrid

Tipp: Real góljai 1.5 felett

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Pikáns kis meccs, és nemcsak pikáns, de remélhetőleg gólgazdag is! Ugye az első körben úgy játszottak 3-2-t, hogy a Real maga alatt volt, Ronaldo épp akkor vágta be a durcát, mégis óriásit küzdöttek, és hátrányból fordítva álltak föl. Ha akkor képes volt hármat lőni a Real, abban az állapotában, akkor most is menni fog vagy kettő!

Említettük, hogy pikáns meccs, már csak azért is, mert ugye hallani ezt-azt, hogy Ronaldo továbbra sem érzi jól magát Madridban, elmondása szerint nem becsülik eléggé. Tény, hogy a Camp Nouban rendre felhangzik a Meeessssi-Meeeessssi ..., míg a Bernabeuban a legritkább esetben sem ... Messit még akkor is éltetik, ha rossz cselt csinál, vagy ajtó-ablak ziccert ront!

Egyszóval CR következő klubjai közt szerepel a City neve is, valószínűleg ha tényleg távozik, a City, a United és a PSG lehet a befutó!

Könnyen lehet tehát, hogy Ronaldo következő klubcsapatát teszi parkolópályára :D

A Citynél továbbra is védőgondok vannak. Balotelli mellett nem játszik ma Toure, Rodwell, Clichy és Richards sem... A Madridnál is vannak sérültek, eltiltottak. Essien mellett nem lesz Marcelo és Higuain sérülés miatt, így Benzama és Coentrao tutira kezdő. Talán Modric is kezd Alonso mellett, míg a támadó zónában Ronaldo-Özil-di Maria hármas szerepel majd minden bizonnyal.

A Real el akarja dönteni a továbbjutás sorsát, és az is biztosnak tűnik, hogy Hart kapust ismét megajándékozzák 2-3 góllal!

 

Sok sikert a tipphez! 

 

Újdonság! Sporthírek a Fortunaweben!

Címkék: sportfogadás, tipp,