Sportfogadás tippek: Manchester City - Monaco

2017-02-21
A Manchester City-nek eddig nem sikerült az igazi áttörés a BL-ben, talán most Guardiolával sikerülhet. A legjobb 16 között az első akadályt a francia 'meglepetéscsapat', a Monaco jelentheti.

Manchester City - Monaco

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Bet365 odds: 1.70

Tppmix odds 1.66

Kezdés: kedd, 20:45

 

A párharc esélyese a Manchester City, továbbjutása csak 1.36-os szorzóval fizet. A Monaco továbbjutása kereken 3.00-as szorzót ér, szóval a bukik szerint a párharc favoritja a City. Ez minden bizonnyal így is van, de a Monaco épp attól veszélyes, hogy különösebb teher nélkül játszik.

Egységes a francia együttes, és ebben rejlik az ereje. Fizikálisan rendben van, a játékosok eddig jól kiegészítik egymást. Rendben van a védelem, komplett a középpálya, és Falcao régi fényében csillog. A kolumbiai támadó ebben a fél szezonban pont annyi gólt szerzett már, mint az ezt megelőző négy évben összesen. Sérülése a múlté, fizikálisan és mentálisan is rendben van. Márpedig ha Falcao formában van, akkor őt nem nagyon lehet megállítani. A középpályán Moutinho személye megkerülhetetlen, előre és hátrafelé is remek. Nem világsztárok csapata ez, talán Moutinho és Falcao a kivétel, mégis működik a Monaco. Jardim mester remekül összerakta ezt az együttest, és a Monaco együttese is példa, hogy a 4-4-2-es felállás működhet, és működik is, bár sokan elavultnak titulálják...

A City vélhetően 4-2-3-1-es felállásban játszik. A négy védő előtt Fernandinho és Touré, előttük Silva, de Bruyne és Sané. Elöl pedig Agüero, a hirtelen berobbanó Gabriel Jesus ugyanis hosszabb időre kidőlt. Agüero tehát ismét csilloghat, a kiszolgáló személyzet nem gyenge mögötte. Nem is kérdéses, hogy a City otthon betalál, de a Monaco góljára is nagyon jó esélyt látunk. Azért ha megnézzük, a Man City amikor mostanában (legyen 2017) angol szinten nívós csapat ellen játszott, nyelte a gólokat becsülettel. Az Everton négy gólt vágott, kétszer betalált a Tottenham is a City ellen. Tény, hogy azóta Pep kivette a kapuból Bravót, és Caballero véd mostanában, de ha egy csapat kikap 4-0 arányban, ott azért nem lehet mindent a kapus nyakába varrni! Szóval Stonesék felköthetik a gatyát, mert Falcao formában van, ráadásul a Monaco olyan együttes, ahol nem csak Falcao az egyetlen potenciális gólszerző. Germain, Carillo, Mbappé, Lemar és Silva is ontja a gólokat a Ligue 1-ben. Ráadásul ott van Fabinho, aki védekező játékosként tart 5 gólnál, vagy a belső védőt játszó Glik, akinek szintén van 4 találata.

A mi tippünk, hogy ezen a találkozón mindkét csapat szerez legalább egy gólt, és így a visszavágó előtt minden nyílt marad.

Címkék: sportfogadás, tipp,