Sportfogadás tippek: Manchester City - Fortuna Hjorring

2017-03-30
A női Bajnokok Ligája sorozat a negyeddöntőknél tart. Három párharc már szerdán befejeződött, a csütörtöki Manchester City - Fortuna Hjorring mérkőzés után kialakul az elődöntő négyes mezőnye.

Manchester City - Fortuna Hjorring

Online sportfogadás tipp: Mindkét félidőben születik gól

Unibet odds: 1.67

Tippmix odds. -

Kezdés: csütörtök, 20:00

 

A Manchester City férfi csapatához hasonlóan a női is megerősödött az elmúlt években. Korábban inkább az Arsenal volt az, amely a női BL-ben (jól) szerepelt, most már a Man. City is komoly tényező lett, és a Dániában elért 1-0-ás győzelme után kész csoda lenne, ha nem lenne ott a legjobb négy között idén.

A közelmúltban igazolt pl. a Man City-hez Asllani, aki a PSG női együttesét hagyta ott a City kedvéért. Ő is, akárcsak Ibrahimovic, a terrortámadás miatt hagyta el Párizst, és az is a közös a két svéd klasszisban, hogy mindketten Manchestert választották...

De ide igazolt Carli Lloyd is, aki talán a világ legjobb játékosa jelenleg. Hogy a top5-ben van, az egészen biztos, nagyon komplett labdarúgó az amerikai légiós. Anglia legjobbjai közül is sokan a City játékosai. Egyébként ez a női City nem annyira kreatív, sokkal inkább racionális focit játsszó együttes. Míg a férfi együttesben hemzsegnek a kreatív játékosok, de Bruyne, Silva, Sterling, Nolito, G. Jesus... -addig itt női vonalon talán -nem megbántva senkit-asllani az egyetlen, aki tud és szeret is cselezni. Persze Llyod is nagyon ügyes, de ő is inkább az ésszerű, egyszerű foci híve.

A Man. City lassan egy éve veretlen, szóval a már továbbjutott PSG, Lyon és Barcelona mellett vélhetően nem a dán Hjorring, hanem az angol Man. City lesz ott a legjobb négy között. Ami pedig a meccset illeti, mi várunk legakább egy-egy gólt mindkét félidőben. Jill Scotték hazai pályán nyerni szeretnének, és valószínűleg 45 perc elég is lesz, hogy újabb gólt, góokat lőjenek. Az első félidő végére valószínűleg nem marad kérdés a továbbjutást illetően, így a 2. játékrészben lehet majd a közönségnek játszani. Ott vélhetően már a Hjorring is jobban kinyílik, netán szét is esik. Próbál majd kockáztatni a dán együttes, aztán vagy betalál, vagy újabb gólt kap, esetleg ez is, az is összejön.

Címkék: sportfogadás, tipp,