Sportfogadás tippek: Man. United - Zorya

2016-09-29
Az ukrán Zorya Luhansk csapata nem minden nap játszik az Old Traffordon, de csütörtökön igen. A kérdés: melyik arcát mutatja a Man. United.

Manchester United - Zorya Luhansk

Online sportfogadási tipp: Man. United góljainak száma 3.5 felett

bet365 odds: 3.75

Tippmix odds: -

Kezdés: csütörtök, 21:00

 

Gyakran elsütjük ezt a gyenge szóviccet EL-meccsek előtt, hogy xy csapat nem mond csütörtököt, vagy épp igen. Reméljük, a Man. United nem teszi, és szebbik arcát mutatja. Azt az arcát, melyet pl. a Leicester ellen is láthattak a nézők. A bajnok elleni PL-mérkőzés előtt volt három csúnya zakója Mou csapatának, de az utolsó két meccsüket már behúzták a Vörös Ördögök, talán sínen a csapat ismét.

Mourinho a Feyenoord ellen egyébként elég erős kezdőt állított össze, de mégis zakó lett a vége. Ha a Man. United akar valamit az EL-től, és miért ne akarna, akkor ma nyerni kell. Nyerni, méghozzá valahogy úgy, ahogy a Leicester ellen. Gólokkal!

Erre az esély adott, a Man. Unitednek elég bő kerete van. Persze a Zorya sem lehet rossz csapat, hisz az ukrán pontvadászatban a 2. helyen áll jelenleg. Igen ám, de hétvégén bajnoki rangadót játszik a Luhansk a listavezető Sahtar ellen, méghozzá idegenben. Jó kérdés, Vernydub mester milyen kezdőt állít össze, pihentet-e valakit, valakiket a hétvégi rangadóra. Vélhetően igen, és bármennyire is történelmi esemény a mai, talán nem túlzás- a Zoryának reális esélye van az ukrán bajnoki címre, de arra mindenképp, hogy a két nagy (Dinamo és Sahtar), legalább az egyiket beelőzze, és jövőre a BL-ben indulhasson.

Eltérő információkat lehet találni, hogy a Man. United mennyire veszi komolyan az EL-t. Ha azt nézzük, hogy Rotterdamban mennyire erős volt a kezdő, akkor komolyan veszi. Ha azt nézzük, hogy milyen játékot mutatott a United ott Hollandiában, akkor nem veszi komolyan. Az tény, hogy ha a Stoke elleni bajnoki és a mai EL-meccs közül csak egyet nyerhetne Mou, 100%, hogy a bajnokit választaná. De nincs az megírva sehol, hogy a Man. U. nem nyerheti meg mindkét meccset. A keret végül is kellően bő, és otthon ki kell szolgálni a közönséget, legyen az akármi, Ligakupa, FA-kupa, bajnoki, vagy EL-meccs. Rooney vélhetően ezt a meccset kihagyja, de ettől függetlenül összejöhet a gála. Martial és Lingard támogatja majd Ibrát, középen Ander, Carrick és Schneiderlin. Mondjuk egy Mata azért beférne, de azért nem rossz ez így sem. Blind, Valencia és Rojo egyaránt kiveszi a részét a támadások szervezéséből is, Smalling pedig a pontrúgásoknál veszélyes elsősorban fejjel, de egy-egy megindulása is meg tudja keverni az ellenfelek védelmét.

Aztán tény, hogy a Man Unitednek ilyen anyagi körülmények mellett a BL-ben lenne a helye, de most ez van. Itt kell nagyot alkotni, a Man. United pedig nem teheti meg, főleg nem otthon, hogy nem vesz komolyan egy ilyen meccset. Milliók nézik, rengeteg szurkolót veszít a klub, és rengeteg szimpatizánst, ha csak alibi futballt játszik a hazai csapat.

Ezt a tippet azért nagy pénzzel nem érdemes megjátszani, de ez az állítás az EL minden egyes meccsére, tippjére igaz. Inkább amolyan fun jelleggel játsszuk meg, mert simán benne van, hogy a rotterdami zakó után ezt a hazai mérkőzést megnyomja a United, és ne feledjük, hogy a Zoryának is tartalékolnia kéne a hétvégi Sahtar elleni rangadójára! Ha a Leicesternek négyet vágott a MU, miért ne vághatna ma is?! Ráadásul a Zoryának itt nincs veszíteni valója, bízzunk benne, hogy az ukránok is élvezni akarják a meccset, gólt/gólokat lőni, és focizni mennek az Old Traffordra, nem a United játékát rombolni.

Tipp: 4-0, vagy 4-1

Címkék: sportfogadás, tipp,