Sportfogadás tippek: Man. United - Real Madrid

2013-06-02
Ma délután Man. United - Real Madrid mérkőzést rendeznek az Old Traffordon. Ezúttal a legendák találkoznak egymással, olyan játékosok, akik már 5-10-20 éve abbahagyták a futballt, ám szívesen nézzük meg őket 40, vagy 50 évesen is. Nézzük

Man. United - Real Madrid

Tipp: X

Odds: 4.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

Gálameccsről lévén szó, mi más lenne a tippünk, mint a döntetlen. Ezek a találkozók a legritkább esetben szólnak arról, hogy egy csapat nyerni akar. Ezek a focisták aktív pályafutásuk során már bizonyítottak, nem fogják véresen komolyan venni a meccset. Nem is lehet, hisz vannak, akik már hosszű évek óta nem rúgtak labdába, és vannak, akik 1-2 évvel ez előtt hagyták abba az aktív futballt, és Kínában, vagy egy-két arab országban még igencsak magas szinten milliókért rúghatnák a bőrt.

Nézzük is a legfontosabbat, azaz a két csapat keretét. Ami biztos, hogy mindenki játéklehetőséghez jut, a 3-3 cserét ilyen esetekben természetesen el kell felejteni. Egy Butrgeno már nem fog 90 percet játszani :D

Íme a meccskeretek:

United: Van der Sar, van der Gouw; Berg, Blackmore, Irwin, Johnsen, Martin, Stam; Fortune, Robson, Scholes, Sharpe; Cole, Sheringham, van Nistelrooy, Yorke.

Real Madrid: Contreras, Sanchez; Cannavaro, Helguera, Hierro, Pavon, Salgado, Sanz; Amavisca, De la Red, Figo, McManaman, Makelele, Zidane; Alfonso, Butragueno, Morientes, van Nistelrooy.


Pontos információnk nincs, de valószínű, hogy Nistelrooy egy-egy félidőt játszik itt is- ott is játszik, hisz a Realnak és a Man Unitednek is játékosa volt.

Igazi legendák tehát egymás ellen, jó lesz újra látni Zidane-t, Figo-t, Cole-t és Yorke-ot, de tényleg mindenkire kíváncsi az ember. Gálameccsről lévén szó, olyan 4-6 góllal biztosan számolhatunk, egy jó 2-2, vagy egy 3-3 benne van a pakliban.

15:30-tól a Sportklub élőben közvetíti a mérkőzést, szóval aki ráér, az mindenképp tekintse meg! Fogadni pedig mi másra fogadnánk, mint egy jó döntetlenre. Tény, hogy nem mindig beszélik le előre a srácok a remit, de azért ezek a meccsek elég sokszor végződnek iksszel!

Persze nem egy atombiztos tipp ez, tényleg nem is ajánljuk milliókkal megrakni, de pár száz, vagy akár pár ezer forintot is megér (kinek-kinek pénztárcája szerint). Már az öröm lesz, hogy láthatjuk ismét ezeket a labdarúgókat a pályán!

Sok sikert, és természetesen jó szórakozást!

 

 

Címkék: sportfogadás, tipp,