Sportfogadás tippek: Man. United - QPR

2014-09-14
A Manchester United megnyerte nyáron a Guiness Cup elnevezésű felkészülési tornát, aztán elkezdődött a Premier League, és nem nyert meccset a csapat. Van Gaal ezért az utolsó napokban beerősített, jött di Maria, Falcao, Rojo és Blind... Vajon ma összejön az első siker?

Man. United - QPR

Tipp: Man United győzelem

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

A tavalyi pocsék szezon után Moyes távozott, jött van Gaal, aki Hollandiával a VB-n igencsak szépen helyt állt. Itt a Unitednél viszont elég gyérre sikerült a kezdés, ezért alaposan zsebbe kellett nyúlni a csapat vezetőségének, hogy a keretet megerősítsék.

Nézzük a várható kezdőket:

Man. U.: de Gea-Smalling-Eans-Rojo-Valencia-Blind-Fletcher-di Maria-Mata-Rooney-Falcao

QPR: Green-Isla-Caulker-Ferdinand-Hill-Wright Phillips-Mutch-Barton-Hoilet-Fer-Austin

A hazai csapat három belső védővel játszik, Valenciának és Blindnek pedig komplett feladata lesz. Le kell zárniuk a széleket, amikor jön a QPR, és támadásban pedig szélsőt kell játszaniuk. Egyik srác számára sem megoldhatatlan feladat, ráadásul Blind az Ajaxban és az Oranjében is ezt játszotta. A középpályán di Maria és Mata lesz a kreatív duó, Rooney és Falcao pedig a két gólvadász. Fletcher amolyen joly joker, mindenüt feltűnik majd, próbál labdákat szerezni, és azokat elosztani.

A QPR-nak nincs veszíteni valója. Hiába áll a csapat jelenleg egy ponttal a Man. united előtt, azért a Vörös Ördögök sokkal erősebbek. Az erősítés di Maria és Falcao személyébe valódi erősítést jelent, di Maria valószínűleg nem csak új csapatának szeretne bizonyítani, de a Real Madridot is megfricskázná, ha lőne mondjuk egy gólt, vagy kiosztana egy-két gólpasszt.

Két hete volt van Gaalnak, hogy a QPR-t feltérképezze, és kidolgozza a nyerő taktikát. Nem alibizhet tovább a United, mert ha most sem nyernek, az ellenfelek nagyon meglépnek. Di Mariával és Falcaóval ez már nem a szezon elején látott lúzer United lesz, hanem egy olyan csapat, amelynek simán dobogóra kéne állnia. Rojoval és Blinddel jegyetlen erős lesz a hazaiak bal oldala. Valenciának vélhetően di Maria segít jobb szélen, Mata pedig inkább középen osztogat. Elöl pedig ott lesz Rooney és Falcao, két olyan klasszis, akket aligha kell bemutatni. Ha most, ilyen összeállításban sem nyer a United, akkor soha!

Címkék: sportfogadás, tipp,