Sportfogadás tippek: Man. City - Real Madrid

2016-04-26
A Manchester City hosszú évek építkezése után eljutott a BL elődöntőjébe, de a tízszeres BL-győztes Real Madrid vélhetően a végállomást jelenti majd.

Manchester City - Real Madrid

Kezdés: kedd, 20:45

 

A PSG beleesett abba a hibába, amibe korábban a Bayern. Az egészségtelenül korán behúzott bajnoki cím nem tesz jót a BL-szereplésnek. A City továbblépett a párizsi csapat ellen, és BL-elődöntőt játszhat. A Real Madrid igen mélyről jött vissza a Wolfsburg ellen. Az első meccset Németországban 2-0-ra elveszítette a Madrid, az idény talán leggyengébb játékát nyújtották azon a meccsen. A visszavágón már szívvel-lélekkel küzdött a Fehér Balett, Ronaldo pedig szórta a gólokat.

A City-Madrid meccsen is lesznek gólok. Az angol csapatban Agüero ontja a gólokat, de ott van a belga de Bruyne, aki talán legtöbbet tette hozzá a PSG elleni továbbjutáshoz. Silva is megkeverheti Ramosékat. A Madridnál Benzema játéka kérdéses, Lucas Vazquez léphet a helyére, ha a francia nem tud játszani. Lucas jó formában van, a Rayo elleni meccsen is betalált. Ronaldo és Bale mellett/között ésszerűnek tűnik a szerepeltetése.

Egy fontos láncszem a City csapatából is hiányozhat, Yaya Touré nem lesz ott a középpályán. Ő azért meghatározó labdarúgó a City-nél, ez a Navas-Silva-de Bruyne trió könnyűlovasságnak tűnik. Ha mondjuk más szerkezetben, de Navas helyett Touré lenne a pályán, masszívabb lenne a City.

A City-nél a de Bruyne-Silva-Agüerp háromszöget kell semlegesíteni, ha Navas valóban kezd, ő azért nem egy bonyolult spíler. Elmegy a szélen, aztán bead. De most a Citynél nincs Dzeko vagy Negredo féle oszlopszerű ék, magas labdákkal pedig Agüerót keresni Ramos és Pepe között nem ésszerű. A földön kell kevergetni, és erre képes is a City. A Rayo ellen is láthattuk, hogy ezek a kreatív focit produkáló csapatok képesek mattolni a Real Madridot, akár többször is.

Persze a Blancók az esélyesek, főleg ha összeáll a Bale-Benzema-Ronaldo trió, amire azért van esély. Bale formába lendült, Ronaldo és Benzema pedig vélhetően összekapja magát, túl fontos meccs ez, hogy a kispadról nézzék. A középpályán Casemiro, Kroos és Modric játszik. Hátul Ramos és Pepe játszik a védelem közepén. Marcelo támogatja Ronaldót, a másik oldalon pedig Danilo kezd majd, Carvajal nem teljesen egészséges.

Tippek

A mindkét csapat lő gólt opció jónak tűnik, de az odds óráról-órára csökken. Jelenleg 1.57 körül fizet. A 2.5 gól felett opció is jónak tűnik, 1.70 körül lehet játszani. Ha a Madridnál kezd CR7, Bale és Benzema is, akkor a Madrid góljainak száma 1.5 felett tipp is játszható majd. Az unibet 422 fogadási opciót kínál fel, köztük rengeteg egyedi opciót:

Pl. ott a lesek száma a hazai csapatnál 1.5 felett. Ez az opció 1.80-as oddsal fizet, ha Navas kezd, egyedül összehozza, de Agüero is többször 'belóg' majd. A Real Madrid kaput eltaláló lövéseinek száma 5.5 felett tipp (2.00) szintén jónak tűnik. Félidőnként mondjuk 3-3 kaput eltaláló lövés a Madridtól simán összejöhet!

Ramos fejesgólja esetén 18-szorosát kapjuk vissza tétünknek, ha Bale talál be fejjel (ami idén elég sűrűn előfordul, 14-szeres pénzzel számolhatunk. Mindenki találhat kedvére való tippet, és a nap folyamán még bővülni fog a kínálat.

Címkék: sportfogadás, tipp,