Sportfogadás tippek: Mallorca - Real Betis

2013-05-20
Nem vállalunk nagyot, ha azt mondjuk, hogy a Mallorca-Betis élvezhetőbb lesz, mint a tegnapi Barca-Valladolid. Itt futball lesz, barátságos gurigázásnak helye nincs! A Betis az EL indulásért harcol, a Mallorca pedig győzni szeretne, vereség esetén ugyanis 16 év után búcsút intenek az élvonalnak!

Betis - Mallorca

Tipp: 1. félidő 1 gól felett

Odds: 1.70

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

A sevillai Betis a meccset megelőzően a 7. helyen áll, győzelem esetén megelőzi a 6. helyen álló andalúz riválisát, a Malagát. De nem is ez a lényeg, a Malagát kihúzhatjuk a listáról, ők amúgy sem indulhatnak az EL-ben. Sokkal fontosabb, hogy a Betis győzelem esetén 6 pontra leszakítja magától a Rayo-t és a Sevilla sem foghatná már be őket! A Rayo még beelőzhetné a zöld-fehéreket, de a Betisnek már csak egy pont kéne a maradék két fordulóból, ráaádásul a Levante és a Zaragoza ellen játszanak még, mindkettő hozható!

Ami a Mallorcát illeti, 16 év után inthetnek búcsút az élvonalnak.Persze benn is maradhatnak még, de ehhez mindhárom meccsüket nyerni kell, és imádkozni, hogy az Osasuna-Depor-Zaragoza hármas ne gyűjtsön pontokat.Ahhoz tényleg csoda kellene, hogy a Mallorca valahogy bennragadjon, mert teljesen szét van csúszva a csapat. A korábbi éveket jellemző stílusból semmit sem lehet felfedezni, és az fájó igazán, hogy amíg a korábbi években otthon mindenkire veszélyesek voltak, idén szinte senkire.

Ma a hazaiak részéről Ximo és Fontas eltiltott, bár legyünk őszinték, egyik játékos sem váltotta meg a világot. Fontas például a Bilbao ellen már a 24. percben beszedte a 2. sárgáját, így a Barcától kapott hátvéd nem nagy hasznára volt a Mallorcának. Sem azon a meccsen, sem úgy az egész tavaszt tekintve. A védelem bal oldala tehát hiányzik a Mallorcánál, de nekik nem is a védekezéssel kell törődni. Persze azal is, de gólokat kéne rúgni!

Mindent fel kell tenni egy lapra, és meg kell verni a Betist. Ha a Mallorca vereséget szenved, megvan az első kieső!

A meccs azért is tűnik jónak már előre, mert ugye tudjuk, hogy a Mallorca védelme lyukas, és nekik menni kell előre a győzelem érdekében. Ez pont kapóra jön a Betisnek, mert az andalúzok nagyon értik a kontrajátékot. Pepe Mel biztosan a kezdőbe jelöli Pabont és Campbellt is, mindkettő villámléptű játékos, és a labda is a barátjuk több színesbőrű játékossal ellentétben. Sőt még Nosa is játszhatna ezen a meccsen, ha nem lenne eltiltott. Lesz viszont Benat a középpályán, és Molina is a Mallorca védőinek szomorúságára.

A mérkőzést a szövetség Perez Lasa sporinak adta, aki nem riad vissza, ha a sárga, vagy a piros lapot kell felmutatni. Pere Lasa utolsó 9 meccsét nézve 6 alkalommal is villant a piros, márpedig ma is igencsak feszült mérkőzésre van kilátás. Érdemes tehát a lapokra is fogadni, vélhetően lesz belőle egy pár.

Itt, ezen a meccsen már az első percektől érezni fogjuk, hogy érdemes maradni. Tegnap a Barca-Valladolid találkozón a 17. percben jött az első szabálytalanság, képzelhetjük, mennyire volt kemény a meccs. Gombfociban több szabálytalanság van...

Ma megkapjuk, amit tegnap nem, mert a Betis sem azért utazik Mallorcára, hogy benntartsa a hazaiakat az élvonalban. A vendégeknek is kellenek a pontok, és a következő szezonban megmutathatják magukat az Európa Ligában. Aztán ki tudja, ha a kulcsjátékosok maradnak, ez a Betis nagyon sokáig menetelhetne.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,