Sportfogadás tippek: Mali (U20) - Görögország (U20)

2013-06-25
Tegnap a spanylok sajnos csak a minimumot hozták, és 'csak' 1-0-ra nyertek. Ma egy olyan meccset választottunk, ahol kivételesen kevés gólra számítunk! Nézzük

Mali (U20) - Görögország (U20)

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Görögország az első kör után vezeti a D csoportot, hisz 2-1-re legyőzték Mexikót, míg Mali döntetlent játszott Paraguay ellen (1-1).

Görögországnak tehát három pontja van, Kolovos 88. percben szerzett gólja még nagyon sokat érhet. A hellének ma azon lesznek, hogy még véletlenül se kapjanak ki. Az sem nagy baj, ha nem nyernek, csak ne kapjanak ki!

Mali, mint afrikai csapat szintén nem arról híres, hogy a meccsein gólparádét rendeznek. Paraguay ellen is a gyors gólváltást követően már azt hozták, amit vártunk tőlük előzőleg. Paraguaynak volt enyhe mezőnyfölénye, de Mali azért kellően stabil volt, és nagyon úgy tűnt, hogy a nyitómeccsen egyikőjüknek sem rossz a döntetlen.

Ebben a csoportban még minden lehet, de az biztos, hogy itt minden gólnak óriási jelentősége van. Ez a Mali-Görögország találkozó is olyan összecsapás lesz, ahol egy találat is dönthet. Egyik csapatban sincsenek olyan pengés játékosk, akik egyéni villanással el tudnák dönteni a meccseket.

A hellének nagyon stabilak, és lépéselőnyben vannak. Nekik a döntetlen nem tragédia, és ami azt illeti, Malinak sem.

Nem számíthatunk sziporkázó játékra, mindkét együttes óvatos játékot favorizál majd. Ha itt döntetlent játszanak, akkor a másik mérkőzésen nem tud olyan eredmény születni, hogy ennek a két csapatnak ne maradjon továbbjutási esélye a harmadik körben.

Ebben a párosításban benne van a 0-0 is, de könnyen lehet, hogy amelyik csapat gólt rúg, az nyeri is a meccset. fura, hogy az under szorzója magasabb, de ilyen apróságokon ne akadjunk fenn ... Sem Mali, sem a görögök nem a joga bonitoról híresek, kevés gólt várunk ezen a találkozón! Még a 3.5 gól alatti opció is 1.35-ös szorzóval fizet, abban sem kevés értéket vélünk felfedezni!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,