Sportfogadás tippek: Maláj Nagydíj 2015

2015-03-24
A Forma 1-ben sok dolog változott 2015-re, de a lényeg nem. A Mercedes messze a legjobb autó a mezőnyben, így a maláj nagydíjon is le lehet redukálni a végső győzelemre esélyes pilóták számát kettőre...

F1 - Malajzia (Sepang)

Tipp: Hamilton nyer

Odds: 1.50

Iroda: bet365

A mai napon  (2015. 03. 24.) nincs igazán jó tipp, így picit előre tekintünk, és egy vasárnapi tippet hozunk.

A 2015-ös szezon első versenyét Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája nyerte. Az angol srác nem szórakozott, hisz megnyerte az időmérőt, majd a versenyt is, és közben megfutatta a GP leggyorsabb körét is, csak hogy teljes legyen a kép. Rosberg lett a második, de a Mercedes kiemelkedik a mezőnyből, így ez sem volt meglepetés?

Vélhetően Malajziában sem változik semmi az élen. Nem meglepő tehát a tippünk, hogy a sepangi versenyt is Lewis Hamilton nyeri Tavaly is Lewis nyerte ezt a versenyt, már az időmérő utolsó két szakaszában is a legjobb volt  a mezőnyben. 'Természetesen' a leggyorsabb kört is az angol pilóta futotta, szóval nem igazán volt veszélyben a győzelme.

Idén ugyanazt fogjuk látni, mint tavaly. Hamilton dominál, nemcsak a mezőnyben, Rosberg fölött is. Az előző szezonban a versenysorozat elején sokszor érte balszerencse Hamiltont, idén vélhetően máshogy lesz. Ausztráliában nem volt ellenfele, tavaly lazán nyert Sepangban, szóval, ha nem történik valami baleset, technikai hiba, vagy nem várt dolog, és 'tiszta' verseny lesz, akkor nem kérdés, hogy vasárnap Lewis Hamilton behúzza az idei 2. versenyt is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,