Sportfogadás tippek: Malaga - Real Madrid

2014-11-29
Úgy döntöttünk, hogy ma nem bonyolítjuk túl a dolgokat. Amikor ennyi sportesemény van, hajlamosak lehetünk picit mohóvá válni. Nem szabad! Megelégszünk a tutival

Malaga - Real Madrid

Tipp: Madrid góljai 1.5 felett

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

A Real Madrid sorozatban 15 mérkőzést nyert meg minden sorozatot figyelembe véve. Ezen a 15 meccsen lőtt 57 gólt, azaz átlagban 3.8-at meccsenként. Ronaldo vitte a prímet, de James, Bale és természetesen Benzema is jópár góllal járult hozzá a csapat sikereihez.

Nos, ma a Malaga tapasztalhatja meg, milyen az, ha a Real játszik. Egy igazi henger a Madrid, nincs ellenszer Ronaldóék ellen. Modric ugye kidőlt, így Ancelotti vélhetően azzal az Iscóval pótolja, aki játszott a Malagában, még a Joaquin-Cazorla-Eliseu-féle csapatban, amely sok nagy bravúrt hajtott végre a BL-ben és a bajnokságban is. Az a csapat szétesett, mivel elfogyott a pénz, de Isco azért biztosan várja, hogy volt csapata ellen pályára léphessen. Plusz motiváció számára, és ha játszik, Kroos és ő lesznek majd a Bale-James-Ronaldo-Benzema trió mögött. Ennél támadóbb felfogású Real Madridot nem nagyon lehet elképzelni, hisz jól tudjuk, hogy Marcelo és Carvajal is inkább szélső, mint védő, és még Ramos is előrekalandozik, főleg, ha pontrúgás előtt áll a csapat.

Kegyetlen kivégzőosztag a Real, és meccseinek nagy részét nem 1-0-ás győzelmekkel hozza le. Ha a 80. percben 5-0-az állás, akkor nem tiki-takáznak, hanem űzik-hajtják a további gólokat. Tény, hogy a Malaga alapvetően stabil csapat. Ha nem lenne az, nem kényszerítette volna 0-0-ra a Barcát pár hete. Igen ám, de a Barca nem a Real, Ronaldóék azért tűz alá veszik majd az andalúzok kapuját, és kétségünk ne legyen, 3-4 gól biztosan ma is beakad!

Sok sikert, és kellemes hétvégét mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,