Sportfogadás tippek: Malaga - Real Madrid

2012-12-22
Ma este főműsoridőben láthatjuk a Real Madrid malagai vendégjátékát, valószínűleg nem fogunk unatkozni. Természetesen tippünk is van, bár aligha fog meglepni bárkit is!

Malaga-Real Madrid

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

A Malaga és a Real Madrid találkozója minden bizonnyal a hétvége rangadója!

Az andalúzok újonc szezonjukban csoportelsőként jutottak tovább a BL-ben, és a Porto ellen tavasszal nem lesznek esélytelenek. A bajnokságban is nagyon jól tartják magukat, és a Copa del Rey-ben is állnak még! Ugyan pénz az nincs, ősszel nem nagyon láttak pénzt a labdarúgók a hírek szerint, mégis becsülettel küzdöttek, nem bundázták végig a szezont. Megtehették volna... amikor a BL-ből továbbmentek, akkor kaptak egy kis pénzt a játékosok...

Az UEFA azonban nem nagyon szereti a renitenseket, mivel elég ramaty a Malaga financiális helyzete, jövőre nem indulhatnak az EL-ben, vagy a BL-ben, ha a top4-ben végeznének. Ez azért sok dolgot jelenthet! Többek közt azt, hogy őssze bizony ordas nagy bundákat csinálnak majd, elvégre nekik is meg kell élni valamiből :D És különben is, miért küzdjenek, ha a fizetést úgysem kapják meg???

Fura egy helyzet, de ez csak a jövő! Az biztos, hogy ma még nyerni szeretnének! Meg akarják mutatni  világnak, hogy a Malaga mit is tud valójában! Pellegriniék az egész őszt dacból futballozták végig, és minden egyes játékos ugyanazért küzdött! Ez a Malaga nagyon együtt van, van bennük tartás, és tényleg nem lehet leírni őket egy másodpercig sem!

A Real Madrid már más tészta idén. Harmadikak a tabellán, a Barca és a 'tico is sok-sok ponttal előttük az első és második helyen. Egész ősszel csak a pletykáktól volt hangos a sajtó, Mourinho, Ronaldo, vagyépp az elnök mindig szolgált egy-egy kijelentéssel, amit meg lehet írni, vagy kiszínezni.

Ami tény, hogy a Madrid már most decemberben több vereséget számlál, mint tavaly az egész szezonban!!!

Azt viszont nem lehet rájuk fogni, hogy unalmas meccseket játszanának. Múlthéten például az Espanyol ellen játszottak 2-2-es döntetlent, tehát a gólok számával nem volt baj, legfeljebb az eloszlással. -mármint Real szemszögből :D

Az biztos, hogy Mourinho sem akarja direkt égetni magát, és a csapatát! Ők is nyerni mennek Malagára! Az idő nagyszerű andalúziában, 10 Celsuis fok felett lesz bőven a meccs időpontjában is a hőmérséklet. Meghatározó játékos, aki sérült lenne, nem nagyon van, egy Realnál amúgy sem jelent gondot egy-két játékos kiesése. Albiol, Marcelo és Higuain nem bevethető, rajtuk kívül mindenki kész a játékra. Elöl valószínűleg Benzema kezd, mögötte a Ronaldo-Özil-di Maria hármas. Malagánál szintén 4-2-3-1 a megszokott, bár sokkal kötetenebb posztok vannak az andalúzoknál, mivel Isco, Santa Cruz, Saviola, Portillo, Joaquin és Eliseu is a pálya minden pontján feltűnik az offenzív zónában. Talán ezért nem is nagyon tudnak az ellenfelek mit kezdeni ezzel a csapattal, mert tele vannak kreatív labdarúgóval ott elöl.

A Malaga jó formában van, utóbbi két bajnokijukon két andalúz derbit nyertek meg. 4-0-ra lemosták a Granadát, és a Sevilla ellen is gond nélkül 2-0-ra nyertek.

Ma azért már várható, hogy Willy kapitulálni fog párszor, de az is biztos, hogy Casillas is maga mögé nyúlt, valószínűleg nem is egyszer!

sok gól, és nagyszerű meccs vár ránk ma este!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,