Sportfogadás tippek: Malaga - Barcelona

2016-01-23
Pique, Alba és Neymar. Ők hárman egész biztosan nem lépnek pályára a Malaga ellen, márpedig a Rosaledában velük sem lett volna egyszerű dolga a Barcának!

Malaga - Barcelona

Tipp: 5.5 büntetőlap felett

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: szombat: 16:00

 

Nehéz meccs előtt a Barca, legalábbis fura lenne, ha nagyon könnyedén 4-0, 5-0 arányban nyerne. A Malaga otthon kemény dió, ráadásul feljövőben a csapat, még annak ellenére is igaz ez, hogy legutóbb kikaptak Sevillában (Azért ott a legnagyobbak is megégnek...)

Emlékezhetünk rá, sokáig idegenben gólt sem volt képes lőni a déli együttes, most pedig stabil középcsapat. Flavio és Juan Carlos mellett Boka sem léphet pályára, de ahogy a bevezetőben említettük, a Barca is foghíjas lesz. Neymar kisebb sérülését piheni ki, Rafinha egész idényben nem léphet pályára, Pique eltiltott és Alba sem játszik a védelemben.

A Barcának amúgy sem a Malaga a kedvenc ellenfele, általában szenvednek a katalánok, mint disznó a jégen. Ugye Messiéktől az a természetes, ha rúgnak 4-5 gólt, nos, a Malaga elleni bajnokik ritkán hoznak gólfesztivált. A két együttes utolsó 3 bajnokiján 1 gólt rúgott a Barca összesen!

Most Neymar nélkül még nehezebb lesz megbontani a védelmet! Egyébként a gólszerzésről lévén szó, meg kell említeni, hogy az andalúzok is megváltak Amrabattól most télen, így jópár gól távozott a csapatból.

A meccs ráadásul 16 órakor kezdődik, ilyenkor, pláne idegenben, nem nagyon szokott menni a Barcának. Könnyen lehet ebből egy unalmas 0-0 is gólok szempontjából, de azért lapok vélhetően lesznek. Clos Gomez spori amúgy is bőkezű, és abban biztosak lehetünk, a srácok a pályán adnak majd okot arra, hogy elővegye a lapokat. Hazai oldalon duda, Camacho vagy Rosales tuti besárgul, de Weligton vagy Albentosa sem fogja megúszni vélhetően. Aztán a Barcát sem kell félteni, Mascerano, Rakitic, Busquets, Arda ...-akadnak srácok, akik képesek lapot generálni. Aztán ha nagyon nem megy, majd Messi is hepciáskodik. Nem lesz ez sétagalopp, sok lap, ellenben kevés gól várható a meccsen. Ha valahogy 1-0-ra behúzza a Barca, azzal a katalánok bőven kiegyeznek majd.

Várható kezdők:

Málaga: Kameni, Rosales, Albentosa, Weligton, Miguel Torres - Camacho, Recio, Duda, Chory Castro - Charles, Cop.
FC Barcelona: Bravo, Vidal, Vermaelen, Mascherano, Mathieu - Busquets, Rakitic, Iniesta - Turan, Messi, Suárez

Címkék: sportfogadás, tipp,