Sportfogadás tippek: Malaga - Atletico Madrid

2018-02-09
Az Atletico Madrid kesze-kusza védelemmel játszik a Malaga ellen, így Diego Costáéknak vélhetően több gólt kell rúgni, hogy nyerjen a csapat.

Malaga CF - Atletico Madrid

Online sportfogadás tipp: Atletico góljai 1.5 felett

Unibet odds: 1.90

Kezdés: szombat, 16:15

 

Egy dolog biztos, nem ez lesz a forduló legjobb összecsapása a LaLigában. Legalábbis meglepő lenne, hisz sem a Malaga, sem az Atleti nem a szórakoztatásról híres. Célfutballt játszik mindkét csapat, csak más-más szinten.

A Malaga CF utolsó a bajnokságban, 22 forduló után 13 pontot gyűjtött. November közepén nyertek utoljára meccset az andalúzok, azóta maximum ikszre futotta. Legnagyobb probléma a gólszerzéssel van, a 22 bajnokin csak 14 gólt sikerült termelni. Most azonban felcsillan a remény egy-két lőtt gólra, hisz az Atletinél nem nagyon marad belső védő, hisz Savic és Godin sem játszhat majd hétvégén. Felipe Luis ugyan nem belső védő, de ő sem lehet ott a hátsó alakzatban, szóval Simeone vakarhatja a fejét, hogyan áll majd össze a hátsó négyes. Az biztos, hogy nem lesz ideális, és főleg nem lesz összeszokott a 'tico védelme.

Igen ám, de a Malagánál meg a támadók között vannak fontos hiányzók, Penaranda és Rolán sem léphet pályára.

A tippünk, hogy az Atleti legalább két gólt fog lőni. Tény, hogy idegenben legutóbb a Levante ellen lőtt bajnokin egynél többet még novemberben, de most benne van a pakliban, hogy az alkalmi védelem nem tudja kapott gól nélkül lehozni a meccset. Így pedig a győzelemhez egy gól nem elég, nem mintha amúgy nem lőhetne 2-3 gólt az Atletico. Costa és Griezmann mellett azért ott van talonban például Gameiro, aki ha lehetőséget kap, rendre él vele. Vitolónak is több lehetőséget kéne adni, akár Carrasco kárára kezdhet is hétvégén. Correa önbizalmának jót tett a Valencia ellen lőtt bombagól, szóval vannak potenciális gólszerzők bőven. Legutóbbi két alkalommal, amikor a Matracosok a Malaga otthonában vizitáltak, összehozták a duplát. A mi tippünk az, hogy ez szombaton is sikerül, azaz Griezmannék minimum két gólt összehoznak. Erre azért valóban jó esélyt látunk, s az 1.90-es szorzót akár value-nek is tekinthetjük. (Más kérdés, hgy ez pénteki odds, ez valószínűleg esésnek indul majd.)

Címkék: sportfogadás, tipp,