Sportfogadás tippek: Mainz - Nürnberg

2012-11-09
Ma este lép pályára Szalai Ádám csapata a Nürnberg együttese ellen a Bundesliga 11. fordulójának nyitómeccsén. A Mainz a nyolcadik, míg a Nürnberg csak a tizennegyedik helyen áll, az esélyek mégsem egyértelműek!

Mainz - Nürnberg

Tipp: X2

Odds: 1.90

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

A Mainz csapata a nyolcadik helyről várja a 11. fordulót! Aggodalomra nincs ok, ugyanakkor nem lankadhat a lendület, mert nagyon szoros a Bundesliga közepe! A szorzók alapján a mérkőzés esélyese a Mainz 05, de mi úgy gondoljuk, Szalai Ádám együttese ma nem szerez három pontot!

Mi magyarok ugyan büszkék lehetünk Szalaira, sőt a Mainz is, de az az igazság, hogy Tuchel együttese Szalai függő lett! Ergo a Nürnbergnek annyi dolga lesz, hogy a magyar támadót féken tartsák!

Szalain kívül csatár még nem lőtt gólt a Mainznál, igaz nem is nagyon volt rá lehetőségük. Chupo-Moting és Klasnic sérült, Rukavitsya pedig ritkán jut lehetőséghez! Középpályások még csak-csak belebotlanak egy gólba, de a Mainz 13 góljából 8-at a magyar játékos szerzett! Ha őt sikerül kikapcsolni, akkor a döntetlen már szinte a zsebben van a nürnbergieknél.

Hecking tanítványainak végre sikerélményben volt részük a múlthéten, megverték a vergődő wolfsburg együttesét 1-0-ra. Olicékat tehát nullán tartották, és ma is erre készülnek! Egyébként is, a védelem kezd összeállni a Nürnbergnél, utolsó három meccsükön csak 1 gólt kaptak!

A tippünk tehát az, hogy A Nürnberg pontot szerez Mainzban! Az X2-re 1.90-es szorzót kínál a bet365, nagy kát lenne kihagyni!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,