Sportfogadás tippek: Mainz - Darmstadt

2016-10-16
Az előző idény újoncai idén vergődnek. Az Ingolstadt már utolsó, és könnyen lehet, hogy a Darmstadt sem lép feljebb a tabellán.

Mainz - Darmstadt

Online sportfogadás tipp: Mainz győzelem

Bet365 odds:1.42

Tippmix odds: -

Kezdés: vasárnap 15:30

 

A Mainz hazai pályán nem szokott viccelni. Most sem fog, bár Schmidt mester azért nincs könnyű helyzetben, hisz jó pár játékosára nem számíthat. Muto, Zimling, Latza, Clemens, Rodriguez, Beister, Müller, Ramalho és Parker sem bevethető sérülések és eltiltások miatt.

A Darmstadt ilyen szempontból jobb helyzetben van, ám a Mainzot azért nem kell félteni, mert egy erős kezdőt össze lehet állítani a megmaradt állományból. A Lössl - Donati, Bell, Hack, Bussmann - Gbamin - Öztunali, F. Frei, Malli, De Blasis - Cordoba-féle 11 nem gyenge, főleg nem elöl. Azért az is tény, hogy ott a védelem bal széle és a Gbamin alkotta háromszög kevésbé lehet összeszokott.

A Darmstadt biztosan megpróbálja majd kihasználni azt, hogy a Mainzban sok a sérült és eltiltott spíler. Kleinheislerék nincsenek azért reménytelen helyzetben, de a Mainz együttesét hazai pályán nem könnyű elkapni. Persze nem is lehetetlen, és ebben a fordulóban nem egyszer borult  a papírforma.

A mi tippünk, hogy ezen a meccsen születnek majd gólok. A 2 gól felett AH opció 1.42-es odds mellett játszhatónak tűnik, hisz itt mindkét együttes joggal gondolhatja, hogy van esély a győzelemre. A Mainz otthon játszik egy papíron gyengébb ellenféllel, a Darmstadt pedig simán nekimehet ennek a megtizedelt Mainz 05-nak.

Címkék: sportfogadás, tipp,