Sportfogadás tippek: Miami Heat - Indiana Pacers

2013-06-03
7. meccsre kerül sor Keleten az NBA elődöntőjében. A Miami Heat dolgát az Indiana Pacers nehezíti meg, sőt még az is előfordulhat, hogy a James-Wade-Bosh trió Messihez és CR7-hez hasonlóan TV-ből nézi az NBA nagydöntőjét.

Miami Heat - Indiana Pacers

Tipp: LeBron James pontjai 28.5 felett

Odds: 1.68

Iroda: Bet365

Kezdés 2013. 06.04. 02:30

 

A Heat és a Pacers utolsó, hetedik meccsre kényszerül! Az Indiananak esélye van döntőzni a Spurssel, de a 7. mérkőzést Miamiból kéne elhozniuk. Ehhez LBJ-nek is lesz egy-két szava, vállára kell vennie csapatát, mert ha neki nem sül a keze, a Heatnek lőttek.

Jamesnek tehát oda kell tennie magát, és fel kell nőnie a feladathoz. Régebben kulcsmeccseken azért előfordult nála a betli, de tavaly bajnok lett a Heattel, így már 'nincs rajta a majom' ahogy arrafelé mondani szokás.

James az eddigi meccseken a Pacersnek 30, 36, 22, 24, 30 és 29 pontokat dobott. Kétszer maradt tehát a line alatt, és négyszer ment fölé. Magyarul ez a tipp eddig kétszer ment volna el a hatból, és négyszer jött volna, ami 1.83-as odds mellett hosszútávon is profitot eredményez.

De ez a múlt. Most csakis a hetedik meccsel szabad foglalkozni, senki mással. James pedig érett játékossá vált, aki bírja a terhet, és képes egyedül is döntőbe vinnie csapatát. Tudja ő is, hogy most extrát kell hozni, és végig pörögni kell, mert ez a Pacers kegyetlenül bünteti a hibákat.

Wade-re nem számíthat LeBron, Wade térdeit az imádság tartja össze. Bosh vagy jó napot fog ki, vagy nagyon rosszat, igazából rá sem nagyon lehet számítani, ráadásul magasember létére a lepattanókat sem nagyon gyűjtögeti... Chamers és Cole is képes egy-egy meccsen maradandót alkotni, de azért ők sem arról híresek, hogy meccsenként stabilan 15-18 pontot átlagolnak. Haslem, Ray Allen, vagy a hadirokkant Miller pedig szintén vagy faktor lesz, vagy nem.

James egyedül van, ha ő nem tesz be 30-35 pontot a közösbe, a Heatnek vége van.

Ez a tipp azért is erős, mert ha netán a Pacers jó napot fog ki, és nyernek, James akkor is simán dobhat 35-40 pontot is. Wade lenyilatkozta, hogy a térdei tropák, így nem is vállal annyi dobást, amennyit valójában egészségesen elvállalna. Azok a dobások most átkerülnek James kezébe, LBJ többet vállal, és az az igazság, hogy nála van jó helyen a labda. (Még akkor is, ha az Indiana első győzelmében ő is sáros, két eladott labdával vétette magát észre a hajrában...) Persze csak az nem hibázik, aki nem játszik, márpedig LBJ játszik, és nem is akárhogy!

Ráadásul mindenki találkozott már a pletykával, miszerint Stern utolsó évében mindenképp be akarja vinni a Heatet a döntőbe, mert a Pacersnek kicsi a piaca, és a Pacers-Spurs döntő nem lenne túl nagy nézettségű.

Kell a Heat a döntőbe, mert LBJ minden idők egyik legjobbja, és WAde is sokak kedvence, annak ellenére, hogy James érkezése óta másodhegedűs a csapatban.

A Király meg fogja mutatni, hogy mire képes, és 30 pont alatt nem fog megállni.

Még két dolog, ami miatt nagyon erős tipp ez:

-A sporik egész biztosan a Heatnek fognak fújni

-James általában személyik nélkül védekezik, tehát akár 48 percet is a pályán tölthetne.

 

Aki talál ennél jobb tippet, az hsz-ben megoszthatja. Biztos van, de mi nem találtunk :D

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,