Sportfogadás tippek: Magyarország (u19) - Szerbia (u19)

2015-09-17
Szerte Európában Eb-selejtezőket rendeznek a lányoknál az U19-es korosztályban. Pályára lép az U19-es magyar női labdarúgó-válogatott is, az ellenfél Szerbia.

Magyarország (u19) - Szerbia (u19)

Tipp: Magyarország vagy iksz

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: csütörtök 16:00

 

Ez az első rosta az u19-es korosztályban a csajoknál a főtábláig tartó úton. A mieink mellett Németország, Kazahsztán és Szerbia szerepel a csoportban. Nos, nagyjából 100%-os biztonsággal ki lehetett jelenteni, hogy a németek továbblépnek. Nagyjából 98% az esély arra, hogy Kazahsztán nem szerez pontot ebben a négyesben. Mivel két együttes lép tovább, így a mai Magyarország-Szerbia találkozónak óriási jelentősége van. Ha nyerünk, akkor továbblépünk, hisz nincs az az Isten, hogy Kajánék ne verjék majd el Kazahsztán lányait.

Kedden a magyar u19-es női válogatott Németországgal játszott. Turtóczki Sándor, a csapat mestere ezt nyilatkozta a meccs után: "Minden dicséretet megérdemelnek a lányok, hiszen nem túlzás azt állítani, hogy közel jártuk a döntetlen eléréséhez."

Ezek nem csak üres szavak, az első félidőben pl. Kaján kapufát is lőtt. Ki tudja, ha az a lövés beakad... A statisztikát böngészve is megállapítható, hogy nem volt teljesen esélytelen a magyar válogatott. A cél persze az volt, hogy izzasszuk meg a németeket, és ez sikerült. A 2-0-ás vereség pedig teljesen vállalható.

Szerbia más kategória. A szerb csajok alig-alig tudták megverni Kazahsztán csapatát. Nyertek ugyan 2-0-ra, de Kazahsztánt csak a 80. perc után sikerült megtörni. Azért itt a lányoknál az U19-es selejtezők eredményeit elnézve, nem egy olyan mérkőzés van, ahol az első félidőben 4-6 gólos különbség is kialakul csapatok között. Kazahsztán nem túl erős csapat, és akkor finoman fogalmaztunk. Illett volna a szerbeknek 6-7 gólt lőni, de nem tették.

Fura, hogy a bet365-nél 3.20-as oddsot adnak magyar siker esetén, meglepően magas szorzó ez. Az 1X is jól fizet, 1.80-ért kihagyhatatlan odds csütörtökön! A meccs Szombathelyen lesz, aki tud, menjen ki, és bíztassa a csajokat!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,