Sportfogadás tippek: Magyarország (női) - Bosznia és Hercegovina (női)

2016-05-31
A mai a Női Labdarúgás Napja, ezért a női labdarúgó-válogatott (A) a bosnyákokkal játszik egy felkészülési mérkőzést.

Magyarország - Bosznia és Hercegovina

Tipp: 1X

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: kedd, 16:00

 

Egy dolog tűnik biztosnak, nem fognak fázni a csajok. Aztán az is biztos, hogy eddig a női válogatott akárhányszor találkozott a bosnyákokkal, mindig nyert.

"Eddig nyolc alkalommal mérte össze tudását a két ország női válogatottja, mind a nyolc találkozó magyar győzelemmel ért végett úgy, hogy gólt sem kaptunk, viszont több mint ötven találatot helyeztünk el ellenfelünk hálójába" -mlsz.hu

Ugyanakkor tény, hogy az utóbbi években a bosnyák női futball is rohamléptekben fejlődött, fejlődik. Vannak Bundesligában légióskodó játékosaik, elmúltak már azok az idők, amikor legyinthettünk a bosnyákokra. Volt például nem is oly rég egy Anglia elleni tétmeccsük, ahol csak 1-0-ra kaptak ki, ami azért jelzi, hogy komoly ellenfél lesz a bosnyák.

Markó Edina azt is elmondta, hogy tökéletes ellenfél lesz a bosnyák, mert ugyanúgy a kontrákra épít, mint a török-válogatott. (Egyébként ez a klisé, hogy egy csapat 'kontrákra épít' szinte meccsen igaz. Amikor egy erősebb találkozik egy gyengébbel, a gyengébb mindig a kontrákra épít...) Egyébként ha úgy játszunk majd, mint a törökök elleni Eb-selejtezőn, akkor nem lehet baj. Igaz, csak 1-0-ra nyerte azt a meccset a válogatott, de rengeteg helyzetet sikerült elpuskázni, ha ott csak a ziccerek felét lövik be a csajok, sima 3-0 vagy 4-0 a vége, és itt ténbyleg csak a ziccerekről beszélünk.

Egyébként a válogatott játékosok fizikálisan vélhetően rendben lesznek, olyan értelemben, hogy aligha eresztettek le. Nemrég fejeződött be például az MTK-FTC párharc, légiósaink is játékban vannak, minden adott, hogy ismét legyőzzék a csajok a bosnyák válogatottat. Eddig mindig sikerült, miért ne sikerülne most is!

(Sajnos arról sehol semmi hír, hogy az ellenfél milyen kerettel érkezik, a bosnyák szövetség honlapján pl. meg sem említik ezt az eseményt.)

Címkék: sportfogadás, tipp,