Sportfogadás tippek: Magyarország (U21) - Málta (U21)

2013-08-14
Ma a focié a főszerep, még az Atlétika VB-n sincs délutáni program. Mi nem igazán vagyunk oda a barátságos bohóckodásokért, de van itt egy meccs, amiből talán hasznot húzhatunk!

Magyarország (U21) - Málta (U21)

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:30

 

Tavaly fordított felállásban 3-1-re nyerni tudott a magyar utánpótlás együttes Málta fiataljai ellen. Ma hasonló eredményre lehet számítani, hárommal most is illene megterhelni a máltai együttest.

Az U21-es EB selejtező 4-es csoportjában egy találkozón van túl a magyar csapat, Albániát verték meg 2-1-arányban. Az albánok tehát nem sok eséllyel pályáznak a továbbjutásra, de a bosnyákok, a spanyolok és az osztrákok ellen nehezebb dolgunk lesz.

A Málta elleni keretből Kovács István, a Vidi középpályása kimarad, mivel ő a felnőtt csapattal készül, de egy másik fehérvári, Kleinheiser ismét meghívást kapott, de Vernes is ugyanezt mondhatja el magáról.

De itt van Jova Levi a Fradiból, a védelemben olyan srácok, mint Baráth Botond vagy Szolnoki Roli. Középen a húzónevek Patvaros, Vécsei, Kleinheiser és Vernes, elöl pedig Radó, Bacsa, Ugrai és Bese az MTK-ból.

Tény, hogy Kovács elférne még a középpályán, de egy Málta elleni felkészülési meccsen nem lehet probléma.

A találkozót Kispesten rendezik, így Vécsei, Vernes és Baráth hazai pályán szerepelhet, külön motivációt jelenthet számukra.

Málta U21-es szinten sem tartozik a meghatározó együttesek közé, ha az U21-es selejtezőket nézzük, mint tétmeccseket, az utolsó 20 találkozó közül 17-et elveszítettek. Az utóbbi meccsek közt volt 5-1-es zakó Ukrajnában, vagy 4-0 a svédek ellen.

Radóék is rúgnak vagy hármat, barátságos, felkészülési meccsen bátrabban meghúzzák a cseleket, nagyobb a vállalkozókedv, és nincs túltaktikázva a találkozó. Radó, Vernes, Kleinheiser, Vécsei mind-mind akkor jó igazán, ha ösztönből játszik.

Ugyanakkor fájó dolog, ugyanakkor tény, hogy hátul rendre be-becsúszik a hiba, ugye az Albánia elleni selejtezőn is hátrányból voltak kénytelenek fordítani a fiúk.

A tippünk 3-1, de ha 3-0, vagy 4-0 a vége, az is mindenféle szempontból megfelel!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,