Sportfogadás tippek: Magyarország (U21) - Bosznia-Hercegovina (U21)

2013-09-05
A bosnyákok a nyitómeccsükön 4-1-re verték Albániát, mi pedig szintén Albánia ellen nyertünk 2-1 arányban. Ma is kötelező lenne nyerni hazai pályán, hisz a csoportban a utánpótlás tornák királya, Spanyolország is helyet kapott!

Magyarország - Bosznia és Hercegovina

(U21-es EB selejtező)

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Fontos találkozó vár a srácokra, mert a realitás az, hogy a spanyolok lazán nyerik a csoportot, és csak a 2. hely kiadó. Mindenképp meglepetés lenne -vagy talán inkább csoda- ha nem a spanyolok nyernék azt az ötöst.

Így a 2. helyről valószínűleg a bosnyákok elleni két találkozó dönt, hazai pályán mindenképp nyernünk kéne! Legutóbb a csapat Málta ellen felkészülési meccsen egy gólocskával nyert, de az egy olyan találkozó volt, ahol a máltaiak a buszt is a kapu elé állították. A bosnyákok viszont támadni is fognak, ami nem feltétlenül baj, lesz terület a védelmük mögött.

A magyar csapat magját az NBI-es játékosok adják, Jova, Szolnoki, Poór, Baráth, Lang, Vécsei, Szakály, Klenheisler, Holman, Bese, Radó, Kovács, Bacsa, Ugrai és Vernes is a keret tagjai.

Azért ezekből a srácokból össze lehet állítani egy olyan csapatot, amely képes két-három gólt verni a bosnyákoknak. Hogy a védelmek sebezhetőek, azt jól mutatja, hogy az albánok mindkét együttes ellen betaláltak. Az pedig biztos, hogy a magyar és a bosnyák támadósor is erősebb, mint az albán.

A bosnyák együttesben Besic (FTC) nem szerepel, ami nem akkora baj. Egyes hírek szerint azért nem számítanak rá az U21-es csapatban, mert mióta a felnőtteknél is bemutatkozott, állítólag nem egészen teszi oda magát a fiataloknál. Hogy ez igaz, vagy nem, senki sem tudja, mindenesettre nem akkora baj, hogy nem lép pályára.

Besic-csel, vagy nélküle, de a bosnyákok nem feltartott kézzel jönnek. Nyerni szeretnének, hisz ők is jól tudják, hogy a spanyolok úgyis mindent visznek valószínűleg.

Jevticre, Grahovacra nagyon oda kell figyelni a középpályán, ők szervezik a bosnyákok játékát, de az egész csapatról elmondható, hogy támadó felfogásban játszanak. Nehéz lesz megúszni kapott gól nélkül, de nekik is! Azért a mi csapatunk is tele van tehetséges támadóval, Radó, Kleinheisler, Holman és szinte mindenkit fel lehetne sorolni. Róth Antal csapata nyerhet Kecskeméten ma délután, de a mi tippünk az, hogy kapott gól nélkül nem fogják megúszni a srácok!

 

Tippünk 2-1, vagy 2-2. Sok sikert mindenkinek!

 

(Egyébként bet365-ön lesznek U19-es női meccsek, Anglia és Franciaország győzelmét nyugodtan ki lehet venni, valószínűleg gólokkal verik aktuális ellenfeleiket)

A kosár eb-vel pedig nem érdemes foglalkozni, a tegnapi nap után be kell látni, hogy itt teljesen mindegy, melyik csapat esélyes, és melyik nem, lutri az egész. 

 

Címkék: sportfogadás, tipp,