Sportfogadás tippek: Magyarország - Ukrajna

2017-11-24
A magyar női labdarúgó-válogatott Balmazújvárosban Ukrajna ellen játszik vb-selejtezőt péntek délután. A lányok célja a győzelem, de a mi tippünkhöz már a döntetlen is elég.

Magyarország - Ukrajna

(labdarúgás, női vb-selejtező)

Online sportfogadás tipp: Magyarország vagy döntetlen

Bet365 odds: 1.57

Kezdés: péntek, 15:00

 

A magyar hölgyek már a 4. meccsre készülnek a csoportban, és ezzel együtt az első győzelemre. Svédország és Dánia ellen esélytelen volt válogatottunk, Horvátország ellen pedig döntetlent játszottak a lányok. Ukrajna mindössze egy selejtezőt játszott le, a horvátokkal hozzánk hasonlóan ikszeltek.

Amit erről a csoportról tudni érdemes, hogy a dánok és a svédek más kategóriát képviselnek, nehéz elképzelni, hogy a dán és a svéd csapat majd ellenünk, vagy a horvátok esetleg az ukránok ellen pontot fog veszíteni. Svédország és Dánia majd az egymás elleni találkozókon eldönti a csoportelsőséget, egyszerűen kizárt, hogy más válogatott ebben a csoportban a top2-be odaférjen.A magyar lányok számára is reális cél a 3. hely megszerzése lehet, de valószínűleg az ukránok sem reménykednek szebb helyezésben.

A svéd és a dán együttes más kategória, szóval most a válogatott védelmének azért elvileg könnyebb dolga lesz. Sőt gyakorlatilag is. Aztán ritka alkalom, de végre Jakabfi Zsanett ismét a válogatott rendelkezésére áll, Zsani hála a jó égnek egészséges. Vele teljesen más a magyar válogatott támadójátéka, a Wolfsburg légiósa egyszerűen pótolhatatlan. De játszhat Kaján, Csiszár és Zágor is, szóval Markó Edina szinte a bőség zavarával küzd. Nagyon ritka, hogy ennyi minőségi magyar játékos áll a válogatott rendelkezésére.

A magyar és az ukrán válogatott majdnem pontosan egy éve találkozott felkészülési mérkőzésen Ukrajnában, akkor a magyar válogatott 4-0-ra győzött idegenben. Persze ebből nem szabad kiindulni, más csapatok játszottak, és a felkészülési találkozók inkább a figurák begyakorlásáról szólnak, játékosok kipróbálásáról, így ez a mai sokkal keményebb, élesebb találkozó lesz, mint az volt tavaly.

Ettől függetlenül Jakabfi Zsanival a sorainkban sokkal veszélyesebb lesz a csapat elöl, és a védelem amúgy sem szokott rosszul teljesíteni, he nem épp a világ top csapatai közül valamelyikkel játszunk. Szőcs Réka remek kapus, szóval azon a poszton sincs probléma, ami a csajoknál talán még fontosabb, mint a fiúknál.

A tippünk tehát az, hogy bár az oddsok alapján Ukrajna az esélyes, a magyar válogatott nem fog kikapni a Balmazújvárosban rendezett vb-selejtezőn.

Címkék: sportfogadás, tipp,