Sportfogadás tippek: Magyarország - Törökország

2012-10-13
Rendhagyó módon a mai napon egy olyan tippet (meccset) ajánlunk a Kedves Olvasók figyelmébe, amire csak kedden kerül sor. Rutinos sportfogadók viszont tudják, hogy az talál igazi kincseket, 'aki korán kel'

 

Magyarország - Törökország

Tipp: Törökország vagy döntetlen

Odds: 1.50

Iroda: myBet

Kezdés: kedd, 20:30

 

Fura, de nagyon, ahogy a bukik gondolkodnak, de az is biztos, hogy a fogadótársadalom hip-hop helyreteszi a szorzókat. 2.70-ről a meccs kezdetéig úgy 2.35-re kellene csökkennie a törökök szorzójának. Biztosan jót tett az szorzóknak, hogy mi nyertünk, a törökök pedig veszítettek pénteken hazai pályán a románok ellen :D

DE!

Ettől rögtön mi lettünk a mérkőzés esélyesei??? Nagyon fura, hogy a bukik gondolkodnak, de nekünk szinte kötelességünk, hogy hasznot húzzunk az ő hibáikból!

Törökország is hibázott pénteken, de ez nem jelenti egyből azt, hogy Magyarországon is fognak. Amúgy sem szoktak kegyelmezni nekünk:

2006-ban itt Magyarországon 1-0-ra nyertek, aztán 2007-ben otthon 3-0-ra. Bár való igaz, ott a spori sem volt semleges...

Maradjunk a jelennél, és legyünk realisták. Tegnap, azon kívül, hogy nyertünk, volt valami pozitívuma a mérkőzésnek? Nem sok... Megint nem volt semmi játékunk, és ha véletlenül ziccerbe kerültek a srácok, rendre hibáztak. Koltai is képes volt öt méterről kaput sem találni, de emlékezhetünk Szalai helyzetére, amikor egyedül vitte rá egy remek kiugratás után, és olyat lőtt, amit a magyar U17-es lányok is kinevettek volna! Ilyenkor kellene elgondolkodnia, hogy jogosan bírálta-e a kapitány hollandok elleni taktikáját...

Aki látta is a mecset, és nemcsak nézte, ráadásul elegendő pesszimizmussal rendelkezik, az rengeteg hibát fedezhetett föl. Az egyik ilyen hiba, hogy több játékosunk nagyon lassú. Mészáros a védelem közepén nagyon nagy rizikó! Sajnos a törökök ellen ez már ki fog ütközni. Kádár sincs játékban, nem játszik a Rodában, és ennek is megisszuk majd a levét a törökök ellen.

Középen is lesznek bajok a sebességgel. Sajnos, de azt kell mondanunk, Gera Zoli fölött eljárt az idő. Hosszú évekig a válogatott meghatározó tagja volt, de az sem véletlen, hogy nem fér be klubja kezdőjébe a Premiershipbe! Talán a világ leggyorsabb, legküzdelmesebb bajnoksága, ahol ő már nem tudja hozni azt a szintet, amit 4-5 éve még igen.

A másik probléma az Hajnal Tomi! OK, ő lőtte a győztes gólt, de azon kívül nem nagyon volt értékelhető momentuma neki sem. Lassú a Hajnal Tomi is, az sem véletlen, hogy a Stuttgart kiesés elől menekül a Bundesligában. Dzsudzsák Balázs teljesen rendben van, bár meglepő volt, hogy milyen kevés egy-egy elleni szituációt alakított ki magának. Az észt csapat leggyengébb pontja a két szélső védő volt, Balázsnak sokkal többet kellett volna egy-egyeznie, mert a párharcok 70-80 %-át nyerte volna!

Arról meg ne is beszéljünk, hogy Szalai mit játszott, mert tényleg arra sem érdemes, hogy vesztegessük rá az időt!

Kedden egy sebzett török csapat lép pályára  Puskás-Stadionban. Tudják ők is, hogy ha kikapnak, vége a selejtezők érdemi részének.

Félő, hogy az Istambulban elvesztegetett pontokat itt nálunk akarják pótolni. Van egy Arda Turanjuk irányítóban, aki napjaink egyik legjobbja Európában ezen a poszton. Amit az észtek nem tudtak megoldani, azt ő kisujjából kirázza.

Tudják a törökök is, hogy élet-halál ez a meccs! Mi pedig el fogjuk izgulni, mint tettük azt a hollandok ellen. Emlékezzünk csak vissza a gyermeteg hibákra. Hatalmas nyomás lesz a srácokon, amit nem fognak elbírni.

 

Sok sikert a tipphez, és ne feledjük, a sportfogadásban nincs helye érzelmeknek!

 

Megjegyzés: Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland is kénytelen kihagyni a törökök elleni találkozót, mivel az észtek elleni találkozón sárga lapot kaptak. Ugyanakkor Koman és Korcsmár játékra kész!

Sajnos azt kell mondanunk, Dzsudzsák Balázs kiválása méginkább azt mondatja velünk, hogy itt nem sok babér terem nekünk...

 

Címkék: sportfogadás, tipp,